TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

 Pre- és postnatál tréning - 2. rész

Pre- és postnatál tréning - 2. rész

Az első részben Bernáth Dóra röviden összefoglalta a szétnyílt hasizommal kapcsolatos tévhiteket és tudnivalókat. A folytatásban Dóra ismerteti azokat a gyakorlatokat, amelyek segítségével önvizsgálat során meg tudod állapítani, hogy szét van-e nyílva a hasfalad.

A rectus diastasis nem megfelelő regenerációja, akár szülést követően - évekkel később is - megnehezítheti a nők mindennapi életét és gyakran karöltve jár a stressz inkontinencia, vagy a derékfájdalom tüneteivel. Ugyanakkor ennek nem kellene így lennie. Célzott mozgásprogrammal jelentős javulás érhető el!


IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps