Szakmai partnerek

BioTechUSA - The Feeling of Success
FIBO
IWIREPs - szakmai közösség - edzőregiszter
Get an Inside View of the Anatomy & Biomechanics of Movement
https://sklz.com/
Pulzusmérő órák és GPS sportórák
IWI Shop - Wellness, fitness eszközök és kiegészítõk
http://www.lv-sport.hu/
Shop.Builder Testépítő Webáruház - Mi arra gyúrunk, hogy TE izmos legyél!
Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége
pénztárgépem.hu - ECOSOFT Kft.
Pre Post Natal Tréner
Az Alakorvoslás Programmal elérheted azt az alakot, amire vágysz. Újszerű megközelítés és természetes táplálék kiegészítők
Termékeinket orvosok, gyógyszerészek és sportoktatók fejlesztik. Ismerd meg a BodyWade márkát! (vitamin és táplálékkiegészítő)
Góg Anikó vagyok, triatlon élsportoló, diplomás humánkineziológus, személyi edző, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola tanára, az Újra én című könyv szerzője.
dr. Kelen
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps