Kedvezmények

OKJ-s tanfolyamaink például már akár 219 000 Ft-os díjért elérhetőek! Tervezz előre, és fizess az Early bird időszakban jóval kedvezőbb árat! Egyösszegű befizetés esetén még nagyobb engedmény!

Tandíj- és kedvezményrendszerünk

Tanfolyamainkat a tavaszi és az őszi félévre hirdetjük meg. Mindkét féléves időszak kezdetén rendkívüli előjelentkezési kedvezményt biztosítunk! Keresd a tanfolyamoknál az Early bird árat! Egyösszegű befizetés esetén még kedvezőbb a tandíj!
A tavaszi és őszi nyílt napjainkon, valamint a rendezvényeken villámakciókkal várjuk a jelentkezőket. Érdemes részt venni a meghirdetett rendezvényeinken, mert aki itt adja le a jelentkezését és a megadott határidőig befizeti a jelentkezési díjat, az a lehető legkedvezőbb áron vehet részt a tanfolyamunkon!
Rendkívüli akció: a Csoportos fitness instruktor, a Fitness instruktor, a Személyi edző és az Intenzív Fitness Instruktor + Személyi edző tanfolyamainkat kitűnő eredménnyel elvégzők ajándék 1 éves EREPS tagságot kapnak!
(Feltételek: a modulzáró vizsgák eredményének átlaga legalább 80%, az OKJ-s vizsgák szóbeli és gyakorlati része pedig egyaránt 5-ös.)
Az akció visszavonásig érvényes.
IWIREPs kedvezmény: az IWIREPs regisztrált tagjai* további, az előzőekkel összevonható kedvezményekben részesületnek továbbképzéseink, akkreditált workshopjaink díjából! A pontos díjakról a képzések oldalán és a letölthető tájékoztatókban adunk részletes tájékoztatást. *Az IWIREPs tagsági feltételei itt olvashatóak.

Részletfizetés

Részletfizetési lehetőség

Képzéseink tandíja részletfizetéssel is kiegyenlíthető. A részletfizetés esetén érvényes díjak az egyes képzések tájékoztató oldalán megtalálhatók. A részletfizetés ütemezését a felnőttképzési szerződés melléklete tartalmazza. Részletfizetés esetén a tandíjat többnyire havi 50 000 Ft-os részletekben lehet kiegyenlíteni (előfordulhat ettől eltérő fizetési feltétekkel rendelkező tanfolyam - pl.: Fitness Instruktor + Személyi edző INTENZÍV képzés - a részletekről mindig az adott tanfolyam aloldalán és a képzési tájékoztatóban olvashattok!), az utolsó részlet a tandíj pontos összegétől függően ennél kevesebb is lehet. A kedvezményeket az utolsó részlet(ek)ből vonjuk le.

Nemzetközi Karriercsomag

Ajánljuk azoknak, akik nemzetközi edzői karrierjüket az IWI-nél szeretnék megalapozni
A Fitnesz Instruktor vagy a Csoportos Fitnesz Instruktor (Level 3), és a Személyi Edző (Level 4) képzések egymást követő elvégzése esetén:

1 éves EREPS tagságot adunk ajándékba!

Az EREPS-tagság regisztrálása iránti igényt a két tanfolyam elvégzését - a második (Személyi edző) OKJ-s bizonyítvány átvételét - követően kérjük jelezni ügyfélszolgálatunkon.

Céges csomag

Ajánljuk fitnesztermeknek 3 vagy több fő együttes beiskolázása esetén (nem szükséges ugyanarra a képzésre).

Más kedvezménnyel nem vonható össze!

Akkreditált workshopok

Az IWI akkreditált workshopjai olyan képzések, melyeket az IWI Nemzetközi Fitnesziskolától függetlenül szerveznek, azonban szakmai vezetésünk ajánlásával rendelkeznek. A workshopokat iskolánk vezetése átvizsgálta és úgy ítélte meg, hogy szakmai fejlődésedhez elengedhetetlenül szükségesek lehetnek. Ezekre a tanfolyamokra az IWI Nemzetközi Fitnesziskola kedvezményrendszere nem vonatkozik. A kedvezményekről érdeklődj a tanfolyamszervezőnél!

Más kedvezménnyel nem vonható össze!

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!