Kedvezmények

2017 őszétől induló tanfolyamainknál új tandíj- és kedvezményrendszert vezetünk be! OKJ-s tanfolyamaink például már akár 219 000 Ft-os díjért elérhetőek! Tervezzen jó előre, és fizessen az Early bird időszakban jóval kedvezőbb árat! Egyösszegű befizetés esetén még nagyobb engedmény!

Tandíj- és kedvezményrendszerünk

Tanfolyamainkat a tavaszi és az őszi félévre hirdetjük meg. Mindkét féléves időszak kezdetén rendkívüli előjelentkezési kedvezményt biztosítunk! Keresse a tanfolyamoknál az Early bird árat! Egyösszegű befizetés esetén még kedvezőbb a tandíj!
(A 2017 őszéig meghirdetett tanfolyamokra az új kedvezményrendszer még nem érvényes, az aktuális díjak az adott tanfolyam oldalán olvashatók.)
A tavaszi és őszi nyílt napjainkon, valamint a rendezvényeken villámakciókkal várjuk a jelentkezőket.
Érdemes részt venni a meghirdetett rendezvényeinken, mert aki itt adja le a jelentkezését és a megadott határidőig befizeti a jelentkezési díjat, az a lehető legkedvezőbb áron vehet részt a tanfolyamunkon!
Rendkívüli akció: a Csoportos fitness instruktor, a Fitness instruktor, a Személyi edző és az Intenzív Fitness Instruktor + Személyi edző tanfolyamainkat kitűnő eredménnyel elvégzők ajándék 1 éves EREPS tagságot kapnak!
(Feltételek: a modulzáró vizsgák eredményének átlaga legalább 80%, az OKJ-s vizsgák szóbeli és gyakorlati része pedig egyaránt 5-ös.)
Az akció visszavonásig érvényes.

Törzskedvezmény, részletfizetés

01

Törzskedvezmény

Jogosult rá mindenki, aki már elvégzett az IWI-nél legalább egy alap OKJ-s tanfolyamot (Fitness Instruktor, Csoportos Fitness Instruktor, Sportoktató). A második és minden további tanfolyam díjából az alábbi kedvezményt adjuk: Személyi edző, Korrektív tréner, Erőnléti tréner, Wellness és spa-menedzser (a két modul egyidejű elvégzése esetén): 10 000 Ft. Workshopok (pl. Sporttáplálkozás, FIT, PGS, Gyermekfitnesz- és gyermekaerobik-oktató, Jógaoktató), valamint egyes képzések moduljainak önálló elvégzése esetén: 5000 Ft. A fenti felsorolásban nem szereplő képzés törzskedvezményéről ügyfélszolgálatunk ad tájékoztatást. A törzskedvezmény más kedvezményekkel (pl. Early bird) összevonható!
02

Részletfizetési lehetőség

Képzéseink tandíja részletfizetéssel is kiegyenlíthető. A részletfizetés esetén érvényes díjak az egyes képzések tájékoztató oldalán megtalálhatók. A részletfizetés ütemezését a felnőttképzési szerződés melléklete tartalmazza. Részletfizetés esetén a tandíjat többnyire havi 50 000 Ft-os részletekben lehet kiegyenlíteni (előfordulhat ettől eltérő fizetési feltétekkel rendelkező tanfolyam - pl.: Fitness Instruktor + Személyi edző INTENZÍV képzés - a részletekről mindig az adott tanfolyam aloldalán és a képzési tájékoztatóban olvashattok!), az utolsó részlet a tandíj pontos összegétől függően ennél kevesebb is lehet. A kedvezményeket az utolsó részlet(ek)ből vonjuk le.

Nemzetközi Karriercsomag

Ajánljuk azoknak, akik nemzetközi edzői karrierjüket az IWI-nél szeretnék megalapozni
A Fitnesz Instruktor vagy a Csoportos Fitnesz Instruktor (Level 3), és a Személyi Edző (Level 4) képzések egymást követő elvégzése esetén:

1 éves EREPS tagságot adunk ajándékba!

Az EREPS-tagság regisztrálása iránti igényt a két tanfolyam elvégzését - a második (Személyi edző) OKJ-s bizonyítvány átvételét - követően kérjük jelezni ügyfélszolgálatunkon.

Céges csomag

Ajánljuk fitnesztermeknek 3 vagy több fő együttes beiskolázása esetén (nem szükséges ugyanarra a képzésre).

Más kedvezménnyel nem vonható össze!

Akkreditált workshopok

Az IWI akkreditált workshopjai olyan képzések, melyeket az IWI Nemzetközi Fitnesziskolától függetlenül szerveznek, azonban szakmai vezetésünk ajánlásával rendelkeznek. A workshopokat iskolánk vezetése átvizsgálta és úgy ítélte meg, hogy szakmai fejlődésedhez elengedhetetlenül szükségesek lehetnek. Ezekre a tanfolyamokra az IWI Nemzetközi Fitnesziskola kedvezményrendszere nem vonatkozik. A kedvezményekről érdeklődj a tanfolyamszervezőnél!

Más kedvezménnyel nem vonható össze!

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!