Elhízás élettana és pszichológiája, modern terápiája képzés

Elhízás élettana és pszichológiája, modern terápiája

Felnőttképzési bejelentés szám: B/2020/000171

Értsd meg és kínálj egészségesebb életmódot!
Elsősorban edzőknek, gyógytornászoknak, pedagógusoknak szól a képzés.  Ők rendszeresen találkoznak azokkal az emberekkel, akik túlsúllyal küzdenek és szeretnének nem egészségkárosító csodamódszerekkel lefogyni, vagy már sok mindent kipróbáltak, de még nem oldódott meg a problémájuk.

A képzésen áttekintjük részletesen az elhízás élettani, hormonális hátterét, az ideális testösszetételt és reális célkitűzést, testösszetétel-mérési lehetőségeket.

Megvizsgáljuk az elhízás pszichés hátterét, kezelési lehetőségeit, gyakorlatban is alkalmazható technikákat és modelleket mutatunk be a viselkedésváltozás elérésével kapcsolatban, valamint bemutatjuk a testképzavar és az önértékelés problémáit is.

Végigvesszük a képzésen a divatdiétákat, diéták által okozható egészségügyi problémákat és a résztvevők gyakorlati megoldást kapnak arra vonatkozóan, hogyan lehet hatásos, egészséges ütemű és hosszú távon fenntartható eredményt elérni.

Gyakorlati megoldásokat kínálunk különböző kihívások esetén, pl.: éjjeli műszak, nem tud napközben enni, sokat ül autóban, stb.

Tandíj és Kedvezmények

Fizetési feltételek
Ennél a képzésnél részletfizetés nem lehetséges!

IWIREPs kedvezmény
Van sport szakirányú képesítésed? Csatlakozz a kedvezményért, legyél IWIREPs tag! Regisztrálj most: www.iwireps.hu

IWIREPs TAGSÁGGAL, EGY ÖSSZEGBEN

34.000 Ft

KEDVEZMÉNY NÉLKÜL, EGY ÖSSZEGBEN

39.000 Ft

Hallgasd meg képzésben résztvevőnk véleményét, tapasztalatait!

Neked ajánljuk képzésünket, ha:

  • edző, gyógytornász, pedagógus munkakörben dolgozol
  • rendszeresen találkozol azokkal az emberekkel, akik túlsúllyal küzdenek és szeretnének nem egészségkárosító csodamódszerekkel lefogyni, vagy már sok mindent kipróbáltak, de még nem oldódott meg a problémájuk
  • szeretnél nekik gyakorlati megoldást adni arra vonatkozóan, hogyan lehet hatásos, egészséges ütemű és hosszútávon fenntartható eredményt elérni

A képzés megkezdésének követelményei:

  • betöltött 18. életév
  • érettségi bizonyítvány
  • a tandíj befizetése

A képzés tartalmából:

  • Dietetikai alapok: Az emésztőrendszer működése, a bélflóra szerepe, a különböző alkattípusok, a testösszetétel fontossága, mérési lehetőségei.
  • Sportolók táplálkozási igényei: a különböző sportágakban (testépítés, triatlon, küzdősportok stb.) felmerülő tápanyag igények céloknak megfelelően, nehézségek és kihívások a különböző sportágakban.
  • Sporttáplálék-kiegészítés: a különböző sportágak és célok ajánlásai, lehetőségei a táplálék-kiegészítők erdejében. Hogyan válaszd ki a legtökéletesebb kombinációt? Mi az, ami kell és mi az, ami már felesleges?
  • Hatóanyagok és hatásmechanizmusok.

Ismerd meg a képzés szakmai vezetőjét és oktatóit!

Silye Gabriella

Silye Gabriella

Szakmai vezető, oktató
Sporttáplálkozás
Czakó Betti

Czakó Bettina

oktató
Fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor, Személyi edző, Gyermekfitnesz- és gyermekaerobik-oktató, Sporttáplálkozás, Elhízás élettana
Dr. Domokos Sándor

Dr. Domokos Sándor

oktató
Csoportos fitness instruktor, Fitness instruktor, Személyi edző, Sportoktató - testépítés-fitnesz szakág, Sporttáplálkozás, Medical fitnesz szakértő (MES), Active Ageing Instruktor (Szeniortréner), Elhízás élettana
Leindler Milán

Leindler Milán

oktató
Elhízás élettana, Medical fitnesz szakértő (MES)

Ezeket a cikkeket neked ajánljuk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps