FITFIGHT

Ha szereted a dinamikus, harcias edzésmódszereket, ha magadénak érzed a küzdősportot és ezzel színesítenéd a csoportos fitness óráid, jelentkezz!


A képzés időpontja:

Hamarosan!

TANFOLYAM LEÍRÁSA

A FitFight olyan dinamikus, harcos fitness irányzat, mely több küzdősport stílus mozgásanyagát, ütéseit, rúgásait, védéseit, ezek kombinációit ötvözi az aerobic 4x8-as zenei ütemével.
Rendkívül jó állóképességfejlesztő, magas kalóriafelhasználású edzésmódszer, nem utolsósorban pedig stresszoldó hatása segít a mindennapi feszültséget egészséges keretek közt levezetni.


Kiknek ajánljuk?

Azoknak a csoportos fitness és aerobic oktatóknak, vagy leendő oktatóknak, akik igazán kemény, harcias edzést szeretnének prezentálni az óráikon. 

Tanfolyamvezető:

Csörgő Adrienn 'Audrey'
(Wbpf & Wabba Fitness világbajnok, IWI personal trainer, Fitness versenyfelkészítő, FitFight Master trainer, a FitFight edzésmódszer megalkotója)


További részletekért érdeklődni: fitfight2018@gmail.com

>>TANFOLYAM DÍJA ÉS JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK <<

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!