TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Edzésvideók - 1. rész

Edzésvideók - 1. rész

Kedves Fitness Trend Magazin olvasónk!

December hónapban minden csütörtökön fogunk hozni Neked egy kis motivációt ahhoz, hogy akkor is lendületben maradj, ha nem jutsz el az edzésre, vagy ha azt otthon kiegészítenéd. Maradj lendületben velünk az év utolsó heteiben is!

Első videónkban Szőke Fanni edzését találod. Otthon is elvégezhető gyakorlatokat találsz itt, különböző nehézségi fokozatban bemutatva. Edzőtárs helyett fogj bátran kislabdát, kispárnát. ;)
További hasonló, hetente frissülő edzéstippekért kattints a fitkifli.hu-ra!
A következő videót edzésben jártasabb olvasóink figyelmébe ajánljuk első sorban! A gyakorlatokat akár fitball nélkül is elvégezheted, súlyzóként használhatsz pl vizespalackot. Góg Anikó videótárában sok más edzésanyagot is találsz!
Ne feledkezz meg az edzés előtti bemelegítésről és az azt követő nyújtásról sem!

Jó egészséget kívánunk!
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps