Sporttáplálkozás, Teljesítményfokozás Funkcionális/HIIT edzésben

Hogyan tudsz sérülésmentesen fejlődni hosszútávon és eredményeket elérni funkcionális sportágakban, mint pl. a kettlebell vagy a crossfit? Hogyan tudsz optimálisan regenerálódni, pihenni az intenzív edzések után, hogy a fejlődésedből kihozd a maximumot? Ezen a képzésen választ kaphatsz ezekre a kérdéseidre!

Sőt nem csak elméletben tesszük helyükre a tudáselemeket, de gyakorlatban is  tökéletesítjük  az olimpiai súlyemelés alapgyakorlatait. Az edzés és táplálkozás kérdésein kívül megtudhatod, hogy ezen sportokban melyek a leghasznosabb táplálék-kiegészítők! 

A képzés kezdési időpontja:

Hamarosan!

TANFOLYAM LEÍRÁSA

Témakörök:

  • Sérülés, gyulladás: milyen sérülések jellemzők erre a sportágra, hogyan tudod ezeket elkerülni és kezelni, regenerálódást segítő eljárások.
  • A magas intenzitású funkcionális edzés sajátosságai, mozgáselőkészítő gyakorlatok, mentális és fizikai felkészülés egy workoutra
  • Fáradtság és regeneráció: hogyan tudod edzeni/fejleszteni a regenerációs képességedet? Energiarendszerek edzése, alvás-ébrenlét ciklus fontossága
  • Súlyemelés technikai alapok, torna alapok
  • Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: nélkülözhetetlen táplálék-kiegészítők a funkcionális sportokban
Oktatóid lesznek: 
Kajdi Róbert
Kovács Lacee

Tanfolyam típusa: szakirányú továbbképzés.

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele:  sporttáplálkozási ismeretek


Jelentkezés: info@esla.hu

Tanfolyam ára: 79.000 Ft

>> EARLY BIRD akció -10.000 HUF! <<
Early bird jelentkezési határidő: 2018/12/01


>>BŐVEBB INFORMÁCIÓ<<

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!