SPORTTÁPLÁLKOZÁS ÉS TELJESÍTMÉNYFOKOZÁS HIIT EDZÉSBEN

A következő tanfolyamok kezdési időpontjai:

Következő képzés indulásának ideje: Hamarosan!
Képzés időtartama: 2 nap


SPORTTÁPLÁLKOZÁS, TELJESÍTMÉNYFOKOZÁS FUNKCIONÁLIS/HIIT EDZÉSBEN

Hogyan tudsz sérülésmentesen fejlődni hosszútávon és eredményeket elérni olyan (HIIT) magas intenzitású funkcionális interval sportágakban, mint a küzdősportok, a crossfit, vagy olyan kontakt csapatsportokban, mint például az amerikai football, jégkorong, kézilabda? Miként lehet optimálisan regenerálódni, pihenni az intenzív edzések után, hogy a fejlődésedből kihozd a maximumot, elkerüld a sérüléseket? Kovács Lacee CrossFit Games European Regional bajnok edzésmódszertani és -technikai ismereteket ad át gyakorlatban, míg az élsportolókkal is foglalkozó Kajdi Róbert a táplálkozás és táplálék-kiegészítés optimalizálás oldaláról fedi fel a progresszív teljesítményfokozás hátterét.

Oktatók

Kajdi Róbert
Kajdi Róbert
Csörgő Adrienn
Csörgő Adrienn

Témakör leírás

  • Sérülés, gyulladás: milyen sérülések jellemzők erre a sportágra, hogyan tudod ezeket elkerülni és kezelni, regenerálódást segítő eljárások.
  • A magas intenzitású funkcionális edzés sajátosságai, mozgáselőkészítő gyakorlatok, mentális és fizikai felkészülés egy edzésre.
  • Fáradtság és regeneráció: hogyan tudod edzeni/fejleszteni a regenerációs képességedet? Energiarendszerek edzése, alvás-ébrenlét ciklus fontossága.
  • Súlyemelés a funkcionális edzésben, technika tökéletesítés, crossfit gyakorlatok csiszolása
  • Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: nélkülözhetetlen táplálék-kiegészítők és azok hatásmechanizmusa a funkcionális sportokban
 TANDÍJ ÉS KEDVEZMÉNYEK

Early bird időszak:
Hamarosan!

Jelentkezés feltétele: Sporttáplálkozási ismeretek, Funkcionális és HIIT edzésekben jártasság„Early bird” kedvezménnyel, egyösszegben
59.000 Ft
Kedvezmény nélkül - Egyösszegben
69.000 Ft

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!