POWER PLATE BASIC

Power Plate Basic tanfolyam
A Power Plate piacvezető teljes testvibrációs technológiát és edzésmódszert több mint 100 országban használják és oktatják. Az alapokról szóló kurzus valamennyi fitnesz szakember számára hasznos, hiszen elmagyarázza a teljes test vibrációs tréning edzések tudományát és alkalmazását. Ezen a képzésen leginkább a gyakorlatok alkalmazásáról ejtünk szót, és kitérünk a biomechanikára, neurofiziológiára, valamint a programtervezésre is.


A képzés kezdési időpontja:

Hamarosan!

 

A Power Plate technológia alapjait a 60- as években az orosz űrhajósok használták, hogy ellensúlyozzák a súlytalanság hatásait.
Mint funkcionális fitness eszközt a 90- es évektől használják a sportolók teljesítményfokozására. A Power Plate edzés közben kifejtett erő alapja a gyorsulás, amely segítségével nem a tömeget emeljük az erőfejlesztés növeléséhez, hanem a gyorsulási faktor adja megfelelő erőközlést.

A három dimenziós vibráció által létrejövő intenzív izomösszehúzódások, akár testünk tömegének ötszörösével is hatnak a motoros egységekre. Ez a stimuláció teszi lehetővé, hogy a tónusban levő izmaink 98%- os kihasználtsággal működjenek. Ez a tridimenzionális, három síkban történő mozgás a kulcsa a megnövekedett proprioceptív ingernek, amelyre a szervezet természetes reflexekkel válaszol.
Ajánljuk személyi edzéshez, köredzéshez, önálló vagy akár kiscsoportos szolgáltatásként is, akár mint hivatalos Power Plate partner.

Képzésben való részvétel feltétele:
fitnesz vagy sport-wellness alapképesítés
Tanúsítvány:
sikeres vizsga esetén IWI-Power Plate tanúsítványt állítunk ki (a PP tanúsítváy nemzetközi szinten elfogadott)

Képzés vezetője:
 Csuka Joli Power Plate mestertréner, IWI személyi edző, IWI-NASM PES erőnléti edző.


Képzés díja:

Ára: 45.000 + Áfa

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!