IZOMTÖMEG NÖVELÉS, FITNESZ SPORTOLÓK TÁPLÁLKOZÁSA

A következő tanfolyamok kezdési időpontjai:

Következő képzés indulásának ideje: hamarosan!
Képzés időtartama: 2 nap


IZOMTÖMEG NÖVELÉS, ALAKFORMÁLÁS, FITNESZ SPORTOLÓK TÁPLÁLKOZÁSA

A továbbképzés alatt részletesen megismerheted a táplálkozás élettani összefüggéseket. Ledöntjük a szálkásítással és izomtömeg-növeléssel kapcsolatos mítoszokat, ötleteket, megoldásokat kínálunk az egészséges, naturál alakformáláshoz. Versenyzők és versenyfelkészítők osztják meg veletek a kőkemény realitást ebben a két napban. Megmutatjuk számotokra, hogy miként lehet elérned ezeket a specifikus célokat a sporttáplálkozási ismeretek és táplálékkiegészítés gyakorlati alkalmazásával.

Oktatók

dr. Domokos Sándor
dr. Domokos Sándor
Kajdi Róbert
Kajdi Róbert
Németh Sándor
Németh Sándor
Csörgő Adrienn
Csörgő Adrienn

Témakör leírás

  • Táplálkozási alapismeretek: az emésztés és tápanyag-felhasználás hormonális szabályozása és ennek zavarai, az emésztés idegrendszeri befolyásoltsága, illegális doppingszerek hatásai.
  • Tipikus tévhitek: mítoszok és tévhitek a táplálkozással és az edzéssel kapcsolatban legyen cél a tömegnövelés, vagy a fogyás.
  • Edzésterv: hogyan tervezzünk edzést a tömegnövelés és a szálkásítás időszakában?
  • Étrend tervezés: hogyan állítsuk össze az étkezéseket a tömegnövelés és szálkásítás időszakában?
  • Táplálék-kiegészítés: mely termékeket érdemes alkalmazni és melyeket kerülni a tömegnövelés és a szálkásítás időszakában?
 TANDÍJ ÉS KEDVEZMÉNYEK

Early bird időszak: hamarosan!

Jelentkezés feltétele: Sporttáplálkozási ismeretek„Early bird” kedvezménnyel, egyösszegben
59.000 Ft
Kedvezmény nélkül - Egyösszegben
69.000 Ft

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!