Izomtömeg növelés, alakformálás, fitnesz sportolók táplálkozása

A továbbképzés során részletesen megismerheted a táplálkozás élettani összefüggéseket kezdve az emésztést és anyagcserét befolyásoló hormonok hatásától a kóros elváltozásokig.

Ledöntjük a szálkásítással és izomtömeg-növeléssel kapcsolatos mítoszokat, valamint megmutatjuk számotokra, hogy hogyan is lehet helyesen és egyszerűen elérned ezeket a specifikus célokat táplálkozással és a különböző mozgásformák variálásával. Végül, de nem utolsósorban bemutatjuk, hogy milyen specifikus, legális táplálék-kiegészítők lehetnek a segítségedre, legyen szó alakformálásról, vagy izomtömeg-növelésről. 

A képzés kezdési időpontja:

Hamarosan!
TANFOLYAM LEÍRÁSA

Ahhoz, hogy teljes legyen a történet, kifejtjük számotokra a különböző anabolikus szteroidok és vízhajtók hatásait és kóros mellékhatásait is.

Célunk ezzel a kétnapos továbbképzéssel, hogy egy elmélyült, átfogó tudást szerezzetek a saját színpadi versenyfelkészüléseitekhez, vagy a vendégeitek felkészítéséhez.

Témakörök:

  • Táplálkozási alapismeretek: az emésztés és tápanyag-felhasználás hormonális szabályozása és ennek zavarai, az emésztés idegrendszeri befolyásoltsága, illegális doppingszerek hatásai.
  •  Tipikus tévhitek: mítoszok és tévhitek a táplálkozással és az edzéssel kapcsolatban legyen cél a tömegnövelés, vagy a fogyás.
    Edzésterv: hogyan tervezzünk edzést a tömegnövelés és a szálkásítás időszakában?
  • Étrend tervezés: hogyan állítsuk össze az étkezéseket a tömegnövelés és szálkásítás időszakában?
  • Táplálék-kiegészítés: mely termékeket érdemes alkalmazni és melyeket kerülni a tömegnövelés és a szálkásítás időszakában?

Oktatóid lesznek: 

Dr. Domokos Sándor
Kajdi Róbert
Nagy Dóri
Németh Sándor


Tanfolyam típusa:
szakirányú továbbképzés

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele: 
sporttáplálkozási ismeretek

Jelentkezés: info@esla.hu

Tanfolyam ára
: 79.000 Ft

>>>EARLY BIRD akció -10.000 HUF!<<<
Early bird jelentkezési határidő: 2018/11/25

>>BŐVEBB INFORMÁCIÓ<<

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!