EGÉSZSÉGESEN SZERETNÉK ÉLNI!

A következő tanfolyamok kezdési időpontjai:

Következő képzés indulásának ideje: hamarosan!
Képzés időtartama: 2 nap


EGÉSZSÉGESEN SZERETNÉK ÉLNI! – GYAKORLATIAS ÚTMUTATÓ

Életmódváltással megállíthatók vagy akár vissza is fordíthatók a rosszirányú egészségügyi folyamatok? Lehet-e helyes életmóddal megelőzni vagy gyógyítani a betegségeket?
A civilizációs betegségek nagy valószínűséggel mind kezelhetőek vagy legalábbis pozitívan befolyásolhatóak életmód terápiával. A különböző genetikai adottságok természetesen nagy szerepet játszanak abban, hogy a hasonlóan egészségtelen életmódot folytató emberek közül nem mindenkinek lesz mondjuk infarktusa. A genetikának azonban bizonyítottan kisebb szerepe van a civilizációs betegségek kialakulásában, mint a helytelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a rossz stressz-kezelésnek.

Legyen örömforrás az életmódváltás!

Ha betegek leszünk, még mindig hajlamosak vagyunk inkább külső okot gyanítani, semmint megkeressük, mi mit tettünk azért, hogy a kórkép kialakuljon. Persze, látszólag sokkal könnyebb bevenni egy tablettát, mint elkezdeni mozogni, lemondani bizonyos ételekről és rendszeresen relaxálni ahelyett, hogy felelősen tennénk önmagunkért. Sokan azt hiszik, az egészséges élet a lemondással és az aszketizmussal egyenlő, pedig az életmódváltás is lehet örömforrás. A betegségek összefüggenek az életmóddal. Jó részük megelőzhető lenne, ha időben felfigyelnénk az intő jelekre. A megfelelő életmód személyre szabott kialakításával a legtöbb esetben meg lehet előzni, de legalább is le lehet lassítani a súlyosabb betegségek kialakulását.

Kurzusunk gyakorlati útmutatót ad az életmódváltáshoz!

Természetes és könnyen elsajátítható folyamatokat ismerhetsz meg, amelyekkel hozzájárulhatsz az egészséges életmód kialakításához, általánosan alkalmazott módszereket ismerhetsz meg részletesen és tisztázhatsz le magadban, hiszen rengeteg az ellentmondásos információ és a “saját fejlesztésű bevált módszer”.

Oktatók

dr. Kuklis Eszter
dr. Kuklis Eszter

Témakör leírás

  • Az életmód – mint rizikófaktor vagy mint megelőzés
  • Az emberi mikrobiom – különös tekintettel a bélflórára
  • Salaktalanítás
  • Stressz és amit kezdhetünk vele
 TANDÍJ ÉS KEDVEZMÉNYEK

Early bird időszak: hamarosan!

Jelentkezés feltétele: NINCS„Early bird” kedvezménnyel, egyösszegben
49.000 Ft
Kedvezmény nélkül - Egyösszegben
59.000 Ft

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!