Miért az IWI?

IWI, A NEMZETKÖZI OKTATÁS- ÉS KARRIERSZERVEZŐ

Közel 20 éves oktatási tapasztalattal rendelkezünk.

Minőségi, a jogszabályoknak megfelelő képzéseket kínálunk.
Info: Részvételi feltételek

Az EuropeActive (korábban European Health and Fitness Association) akkreditációjával rendelkezünk 2009 óta, így végzett résztvevőink bekerülhetnek az EREPS-be. 
Az OKJ-s bizonyítvány mellé nemzetközileg elismert (EQF Level 3-4) edzői végzettséget kaphatsz az IWI-nél! Nemzetközileg is elismert iskolában tanulhatsz!
info: www.europeactive.eu

Az IWI tanfolyami résztvevői - köszönhetően az EHFA akkreditációnknak - regisztrálhatnak az EREPS adatbázisba - European Register of Exercise Professionals (Hivatásos Edzők Európai Regisztere).

Az EREPS tagsággal külföldön is kiemelt munkavállalási és marketinglehetőséghez juthatsz! Az EREPS összefogja és hitelesíti a sport- és fitneszterületen tevékenykedő instruktorokat, edzőket és oktatókat.
info: www.ereps.eu
Mitől nemzetközileg elfogadott egy végzettség?

Az IWI-nél sikeresen végzettek az OKJ-s államilag elismert bizonyítvány angol nyelvű változata (EUROPASS) mellett a külföldön valóban érvényesíthető EKKR (EQF) tanúsítványt is megkapják!

Az IWI-ben végzett szakemberek az elvégzett tanfolyamtól függően a következőkre is jogosultak: Angol-magyar nyelvű EHFA akkreditált EQF Level 3-4 tanúsítvány, EREPS regisztráció a nemzetközi edzői adatbázisba, IFAA Hungary tanúsítvány.

Az IWI-nél végzett szakemberek 2009 óta mobilisan vállalhatnak munkát egész Európában, végzettségüket ismerik és elismerik, mert be tudnak regisztrálni az EREPS-be.
info: EQF

Az NASM-mel (National Assotiation of Sports Medicine www.nasm.org), az USA vezető edzőképző intézményével együtt működve fejlesztjük csúcsképzéseinket. Az IWI kínálatában
a legfrissebb, tudományos kutatásokon alapuló, és a nemzetközi gyakorlatban is bevált edzés- prehabilitációs*, korrekciós módszereket teszünk elérhetővé az edzők, terapeuták számára.

Karrier-, Állásbörze és Fitnesz, Wellness Nyílt Napokat szervezünk évente több alkalommal.

Gyakorlati bemutató foglalkozásokon, állásbörzén, karrier-tanácsadáson vehetsz részt, megismerheted az IWI tanárait, képzéseit, a globális és a hazai fitnesz iparágat, wellness egészségturisztikában rejlő lehetőségeket!

Partnereinkkel együttműködve Európa legváltozatosabb fitnesz, wellness és aerobik képzési rendszerét kínáljuk. A régió fitnesziskolái közül egyedül az IWI Nemzetközi Fitnesziskola kínál EU-s (és több kontinensre érvényes) szakmai regisztrációs lehetőséget végzett tanfolyami résztvevői számára.

Az IWI rendszerében jelenleg széles tanfolyami kínálatból választhatsz, akár angol nyelven is, bekerülhetsz a szakmai regiszterekbe, mely előfeltétele a külföldi edzői munkavégzésnek.
Info: A letölthető tanfolyami tájékoztatókban és a képzési aloldalakon

Karrierirodánk munkát közvetít és tanácsadással is foglalkozik.
Segítünk az elhelyezkedésben, hazai/külföldi munkaközvetítésben
Info: IWI karrier-tanácsadás

Fitnesz, wellness rendezvényeket szervezünk .
Rendezvényeinken a fitnesz életmódot népszerűsítjük, új trendeket mutatunk be
Info:
Fitbalance IWI Stage

Nyílt nap (video)

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!