Bemutatkozás

Kedves Érdeklődők!

Engedjétek meg, hogy bemutassam az IWI Nemzetközi Fitnesziskolát!

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz-, wellness- és sportképzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozást. Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" nem reklámszakemberek jól kitalált PR-szövege, hanem tanár kollégáimat is beleértve saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben részt vevőknek.

Az IWI az általam kidolgozott személyi edző kurzusból nőtte ki magát, és 2010-re a hivatalos OKJ-s statisztikai adatok szerint is piacvezető képző intézmény lett, mind a legnagyobb számban beiskolázottak létszámát, mind a képzési portfólió nagyságát, mind pedig végzett szakembereink nemzetközi és hazai munkaerő-piaci keresettségét tekintve.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola, és az OKJ-s képzéseink Közép-Európában egyedülállóan az EU fitnesz szektorát irányító brüsszeli EuropeActive (www.europeactive.eu) által akkreditáltak! Ez a végzettség lehetővé teszi a regisztrációt az EREPS-be, (Hivatásos Edzők Európai Regisztere, www.ereps.eu), a nemzetközileg elismert profi edzők szervezetébe.

2012-ben hoztunk létre az IWI SportAkadémiát. Ide tartoznak az élsport képzések területéről az erőnléti tréner (PES) és a korrektív tréner (CES) kurzusok. A sérülésmentes teljesítményfokozás az olimpiai sportágakban és a fitneszben is kiemelten fontos, így az USA-beli NASM vezető edzőképző oktatási licensz partnereként világszínvonalú tananyagot kínálunk.

Hatalmas elismerés számunkra, hogy 2014 óta a Real Madrid Egyetem (RMGS) és a Universidad de Europea hivatalos partnerei vagyunk, egyetemi programjaikat közvetítjük a Magyarországról érdeklődők számára.

Karriertámogató intézményként oktatási kínálatunkban az Európai Képzési Keretrendszerhez illeszkedve, az érettségi nélkül is elvégezhető sportoktató képzéstől, az emelt szintű személyi edző képzésen át a Sportmenedzsment MBA, vagy a PhD (doktori) fokozat megszerzéséig számos lehetőség nyílik a tanulásra.

A fitneszszektor rendkívül dinamikusan fejlődik. Kevesen tudják, hogy az EU-s fitneszipar csaknem dupla akkora pénzügyi forgalmat generál, mint a futball. Az EU-ban több mint 56,4 millióan rendelkeznek fitnesz klub tagsággal, ez az egyes országokban a lakosság 15%-át jelenti! A prosperálás oka, hogy az embereknek egyre nagyobb szükségük van az egészségtudatos életmód kialakítására, fittségük megőrzésére. Ez ma már nem csak esztétikai szempont, hanem komoly munkaerőpiaci előny is. A modern fitnesz ipar tehát az egészségfejlesztésről, prevencióról is szól, és ehhez a folyamathoz professzionálisan felkészített edzőkre van szükség. IWI-s végzettséggel kitárul előtted a világ, hiszen az EREPS regisztrációs lehetőség miatt nemzetközileg elfogadott és respektált fitnesz szakemberként számos országban juthatsz munkalehetőséghez!

Jól döntesz, ha iskolánkat választod önfejlesztésedhez, vagy fitneszkarriered indításához. Sok sikert kívánok Neked ezen az úton!

Munkatársaimmal minden segítséget meg fogunk adni, hogy közelebb kerülj személyes és szakmai céljaidhoz!

Üdvözlettel: Dr. Zopcsák László, az IWI alapítója

Az IWI Missziója

„Küldetésünk, hogy tudásunk átadásával hozzájáruljunk a társadalom fittebbé és egészségesebbé formálásához, karriereket alapozzunk meg és szakmai támogatást nyújtsunk a fitnesz, wellness egészségfejlesztés területén. Fontos célunk a hazai fitneszszektor együttműködésének megteremtése, összefogása, fejlesztése!”

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!