Panaszkezelés

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának mint felnőttképzési intézménynek a működését jogszabályok írják elő, egyebek mellett az alábbiak:

a 2011. évi CLXXXVII. törvény a szakképzésről,
a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről,
továbbá a kapcsolódó kormány- és miniszteri rendeletek.

Intézményünk a fenti jogszabályoknak megfelelően működik. Rendelkezünk Minőségirányítási Rendszerrel, amelyek részletes leírása váci irodánkban (2600 Vác Zrínyi Miklós u. 39/b) a munkatársainkkal való egyeztetést követően személyesen megtekinthető.

Ügyfeleink – a képzéseink iránt érdeklődők, a jelentkezők és a képzésben részt vevők – felé igyekszünk magas szintű szolgáltatást nyújtani.

Amennyiben Önnek mint résztvevőnek mégis problémája adódna, kérjük, hogy elsődlegesen az oktatóhoz forduljon a megoldás érdekében. Amennyiben a problémát az oktatóval való egyeztetés után sem sikerül megoldani, kérjük, hogy ügyfélszolgálatunk igénybevételével telefonon (Telefon: +36 27 502 505. Mobil: +36 30 683 5145), vagy e-mailben (info@iwi.hu) jelezze azt az adott képzés oktatásszervezőjének. Ha továbbra sem elégedett a kapott válasszal vagy a megtett intézkedéssel, illetve az intézkedés hiányát tapasztalja, ugyancsak ügyfélszolgálatunk igénybe vételével e-mailben fordulhat a fitnesz-szakmai vezetőhöz, vagy a felnőttképzésért felelős szakmai vezetőhöz.

Panaszában, kérjük, hogy a konkrét képzés megnevezésével minél tárgyszerűbben írja meg az észrevételét. Adja meg – amennyiben releváns – az érintett képzési órák dátumát, az oktató nevét, továbbá, hogy mikor jelezte a problémáját az oktatónak (illetve azt követően az oktatásszervezőnek), kapott-e választ, történt-e intézkedés, és hogy mi a kifogása a válasszal, intézkedéssel szemben. Kérjük, hogy minden esetben adja meg a teljes nevét és elérhetőségeit.

Abban az esetben, ha cégünk részéről nem kapott megnyugtató választ, és problémája akadályozza a képzés sikeres befejezésben, vagy úgy érzi, méltánytalan jogsérelem érte, az alábbi szervekhez fordulhat panaszával:

Pest Megyei Kormányhivatal
  • Cím: 1052 Budapest, Városház utca 7.
  • Ügyfélszolgálat telefonok:
        (1) 328-5812
        (1) 485-6957
        (1) 485-6926
  • E-mail: pest@pest.gov.hu

OKJ-s és engedélyezett képzések esetén a Szakképzési és Felnőttképzési Főosztály illetékes.
  • Vezetője: Tóth Edit főosztályvezető
  • Levelezési cím: 1437 Budapest, Pf.: 762
  • Telefon: (1) 210-9721
Egyéb képzések esetén a Fogyasztóvédelmi Főosztály az illetékes:
  • Főosztályvezető: dr. Koller Edit
  • E-mail: fogyved.2.fok@pest.gov.hu

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!