ÉN Fitnesz Alaptanfolyam

Felnőttképzési bejelentés szám: B/2020/000171
alaptanfolyam

A következő tanfolyam kezdési időpontja:

A tanfolyami jelentkezés: Folyamatos!
A tananyag 100% ONLINE!

Ingyenes betekintő modulra való jelentkezés: 2022. január 20. 08:30-tól 2022. január 24. 08:30-ig.

További részletek az itt letölthető Részletes képzési tájékoztatóban elérhetőek!


Életmódváltáson gondolkozol, vágysz tudatosan mozogni, táplálkozni, életviteledet motiváltan alakítani? Célod az alakformálás, fogyás, tömegnövelés, izomépítés? Biztos alapokkal kezdenél el sportolni? Gyakran mozogsz, eljársz edzeni, és szeretnéd igazán jól csinálni?

Az ÉN Fitnesz Alaptanfolyam által kínált szakmai tartalmak elsajátításával és teljesítésével teljeskörű betekintést nyerhetsz az egészségtudatos életvezetés szabályaiba, összefüggéseibe.

Ha szeretnél képbe kerülni, és gyakorlott, hiteles forrásból egy helyen megkapni minden alaptudást, ha szeretnéd hatékony tanácsokkal segíteni a környezetedben élőket, de még nem vagy kellően magabiztos abban, hogy ez a pálya igazán neked való lenne-e, ha fontolgatod az edzőség gondolatát, de nem vagy biztos benne, hogy tetszene-e ez a műfaj ...

... ezen a képzésen átláthatod a sportszakmai alapokat, melyek birtokában saját életedben is alkalmassá válsz az egészségtudatos életmód bevezetésére!


Ahhoz, hogy biztos alapokkal indulhass el nem csak elméletben, de gyakorlatban is, INGYENES állapotfelmérésen vehetsz részt!

Oktatók

Góg Anikó
Góg Anikószakmai vezető,
állóképességi edzés
Dr. Zopcsák László
Dr. Zopcsák Lászlómotiváció
Bíró Orsolya
Bíró Orsolyamentális izomerő
Csillag Zoltán
Csillag Zoltánmentális izomerő
dr. Gergely Márk
dr. Gergely Márkedzéselmélet
Ungvári Máté
Ungvári Mátéerőfejlesztés
Dr. Garbaisz Dávid
Dr. Garbaisz Dávidélettan
Fűzy Gábor
Fűzy Gáborgerincprevenció
Silye Gabriella
Silye Gabriellatáplálkozás
Czakó Bettina
Czakó Bettinatáplálkozás

Az ÉN Fitnesz Alaptanfolyam egy olyan online edukációs program, melyben az IWI Nemzetközi Fitnesziskola munkatársai, szakterületükön kiemelkedő munkát végző szakértő partnerei segítenek, hogy az egészséges életmód ismereteit, gyakorlati elemeit, alkalmazható praktikáit elsajátíthasd és a saját életedbe átültetve sikeresen képviselhesd azokat.

Ezzel hozzásegítve ahhoz, hogy egy tudatos, hosszútávon fenntartható életmóddal, életvezetéssel egészséged, fittséged, életminőséged, magasabb szintre kerülhessen.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ
A tanfolyami regisztrációt követően, hozzáférést kapsz a program e-learning felületéhez. 1 ingyenes betekintő*, majd további 6 teljes modulban találod meg a tanfolyam anyagát.

Minden modulban az alábbi témakörökkel találkozhatsz: 

  • motiváció, 
  • mentális izomerő tréning, 
  • élettan, 
  • edzéselmélet, 
  • erőfejlesztés, 
  • állóképességi edzés, 
  • gerinc prevenció, 
  • táplálkozás. 
Kvalifikált trénereinknél igénybevehetsz 1 alkalmas, ingyenes állapotfelmérést is, mely segítséget nyújthat számodra a személyre szabott szempontok figyelembevételére. Ezzel lehetőséged lesz betekinteni a személyi edző munkakör kezdeti lépéseibe is.

A teljes program elvégzéséhez szükséges becsült időtartam: 7 hét

*Ingyenes betekintő modulra való jelentkezés: 2022. január 20. 08:30-tól 2022. január 24. 08:30-ig.
 TANDÍJ ÉS KEDVEZMÉNYEK
Ennél a tanfolyamnál részletfizetés nem lehetséges!

A tanfolyam elvégzésével oktató még nem, viszont egészségesebb, elégedettebb és csinosabb lehetsz! Ha tetszett a kurzus, és úgy döntesz fél éven belül, hogy sportszakmai irányba lépsz tovább, az IWI fitneszszakmai alapképzései* árából 10.000 Ft kedvezményt biztosítunk, mely további akciókkal összevonható!

*Fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor, Sportoktató – Fitnesz-Testépítés szakág, Fitness instruktor & Személyi edző intenzív képzés


BETEKINTŐ MODUL

ingyenes

TELJES TANFOLYAM

39.900 Ft

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!