Online Karrier- és Nyílt nap

Kérdéseid vannak? Itt válaszokat kapsz!

Várunk szeretettel az IWI online Karrier- és Nyílt napján 2021. március 6-án, 9:00-14:30 között!

Az otthonod kényelméből tekintheted meg szakmai képzéseink bemutatkozóját, felteheted kérdéseidet az előadóknak és ahogy az lenni szokott, ismét szuper akciókkal és tombolával várunk. :)

Idén ezen a területen is megújulunk picit: azon túl, hogy bepillantást nyerhetsz abba, hogy az egyes fitnesz szakmai képzések miről is szólnak, olyan beszélgetéseket is hallhatsz, amelyekben részletesen kifejtjük, hogy a mostani helyzetben milyen lehetőségei is vannak egy fitnesz szakembernek, milyen újdonságokat hozott a mögöttünk álló időszak és hogyan tudsz felkészülni a jövőre!

Ezen kívül bemutatjuk, hogy miben is változott a képzési rendszer az OKJ megszűnése után, illetve egy rendkívül izgalmas kerekasztal beszélgetésben szakmai vezetők, fitneszterem-tulajdonosok és edzők cserélnek eszmét arról, hogy szerintük miként alakul a fitnesz szakma jövője!

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Ne maradj le, jelentkezz most: ITT.

 

                          

 

 

 

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!