Az IWI fennállásának 20 éve során már számos neves edző karrierje kezdődött az iskolánkban, és több elismert edzésmódszer bölcsője volt az intézmény, amelyekre nagyon büszkék vagyunk! Eddig elért eredményeink és szakmai elismertségünk nagyban köszönhető annak, hogy folyamatosan követjük a piaci változásokat, a legújabb trendeket, tudományos innovációkat, és mi magunk is igyekszünk a részvevőinkre ösztönzően hatni. Azonban nem csak a fitnesz, hanem a wellness területén is büszkélkedhetünk olyan innovatív termékekkel, amelyek megszületése, piacra kerülése valamilyen módon az IWI-hez kapcsolódik. Bemutatjuk Nagy Zoltánt, korábbi Wellness és Spa Menedzser végzettünket, aki arról mesél, miként öltött testet egy tégelyben a szakdolgozatának eredménye – az Aromatic LeafZ© hűsítő balzsam.

Pintér Hanna profi sportoló. Hiába szerette volna már évek óta elkezdeni képzésünket, az időbeosztása miatt sajnos erre nem volt lehetősége. A járvány miatti különleges helyzet és az IWI online távoktatásának bevezetése azonban számára pozitív változást hozott, a hétvégén elkezdte INTENZÍV képzésünket! A tapasztalatairól lentebb olvashatsz!

Rövid interjúnkban két sikeres személyi edzőt ismerhetünk meg, akik az iskolapadot hátrahagyva egy éven belül elismerésre méltó eredményeket értek el. Szép emlékekről, hétköznapi nehézségekről, és az elmúlt egy év eseményeiről Bárdi Virgíniát, és Prázmári Erikát Karády András, az IWI oktatója kérdezte.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!