Oktatóként nem látod merre tovább? IWIREPs konferencia! 2021.01.20

2021 01.20-án, 13:00 órától megrendezésre kerül az első IWIREPs Online Fitnesz Szakmai Konferencia! Izgalmas, aktuális témákkal, kiváló szakemberekkel várunk.
Egy kis ízelítő:
    • "Változások a magyar lakosság élet- és munkakörülményeiben, kiemelten a fizikai aktivitás és a sportfogyasztási szokások vonatkozásában. A COVID-19 első hulláma során a kijárási korlátozások időszakában készült reprezentatív kutatásnak milyen tanulságai vannak a fitnesz szakemberek számára? Mi várható a mostani időszak után? Előadó: Prof. Dr. Ács Pongrác, kutatásvezető, Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Fizioterápiás és Sporttudományi Intézet, intézetigazgató"
    • "Kihívások a fitnesz szektor előtt 2021-ben. Milyen új képességeket, készségeket, célcsoport felé nyitást kíván meg a COVID alatti és utáni új helyzet? Kerekasztal beszélgetés a téma szakértőivel. "
    • "A fitnesz szakembereket és a fitnesz létesítményeket érintő, a COVID-19 járványügyi korlátozásokból fakadó legfontosabb jogi, gazdasági, szakmai kérdések 2021-ben. Hogyan kezdjük újra? – Kerekasztal beszélgetés a szektor meghívott szakértőivel"
    • "Fitnesz edző képzés aktuális kérdései az OKJ megszűnése után. Mi várható, hígulás és káosz, vagy szakmaiság és prosperálás? Élet az OKJ után. Előadó: Rábai Zita, Felnőttképzési szakértő, intézményvezető"
 
Ugye Te is velünk tartasz!?😉 Regisztrálj, és vegyél részt ingyenes rendezvényünkön! Az eseményt online streameljük, bármilyen eszközről követheted és kérdéseid megfogalmazására is lehetőséged lesz. A konferenciára regisztráltak között értékes nyereményeket sorsolunk.
 
 
 

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!