Van értelme a jóga online tananyagnak egyáltalán?

Számunkra is furcsa volt először belegondolni, hogy online oktassunk mozgásformákat, aztán nem csak az IWI, de Ti, a hozzánk járó diákok is valahogy másként kezdtétek látni ezt az oktatási formát.

Ha jól fel van építve az online tanulni való, akkor számtalan pozitív kimenete van: nem kell utazni, időt, energiát, utazási költséget spórolok meg, gyakorolhatok a saját időbeosztásom szerint stb.

De a jóga? Ha még soha nem foglalkoztam vele? Ha még egyszer sem voltam jóga órán? Hogy a csudába kezdhetném el így?

Otthoni környezetben egy rövid órácskára nyugalmat teremtek. Nem vagyok magammal türelmetlen, nem rohanok, megpróbálom letenni a belső nyugtalanságom. Sem az edzőterembe, sem a jóga terembe, szóval sehova nem sietek. Kiterítem a jóga szőnyegemet, leülök egy össze hajtogatott plédre, vagy jóga párnára. Most itt vagyok. Figyelem a légzésem, a környezetem, magam, belül. Szerencsém van, mert kifelé nem akarok semmilyennek látszani. Hát így kezdődik😊.

A többi megy magától. Sorba veszem a tanulni valókat, többször gyakorlom az egyes videó tananyagot, pontosan betartom az utasításokat. Minden alkalom végén megfigyelem, mi történt velem. Csendben vagyok néhány percre. 

A rendszeres napi fél óra jóga rutin már sok-sok pozitív hatással bír. Érzitek ugye?

Sportjóga Alaptanfolyamunkra folyamatos a jelentkezés!

Sportjóga oktató képzésünkről itt tudhatsz meg többet.

 

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!