A legfontosabb IWI információk - Koronavírus intézkedések 2021

Cikkünk a rendelkezésünkre álló információk alapján folyamatosan frissül!

2021-03-05:

A Magyar Közlöny 2021. évi 36. számában megjelent koronavírus járvány miatti intézkedések a jelenleg zajló és hamarosan induló képzéseink oktatási menetét nem módosítják, esedékes óráinkat továbbra is távoktatásban szervezzük. A vizsgák halasztásáról az érintetteket tájékoztatni fogjuk.

 

2021-03-04:

Tájékoztatjuk a képzéseinken résztvevőket, vizsgára készülőket és a hamarosan induló tanfolyamainkra jelentkezőket az alábbiakról:

A legújabb, 2021. március 4-én nyilvánosságra hozott, koronavírus járvány miatti intézkedések a jelenleg zajló és hamarosan induló képzéseink menetét nem módosítják, esedékes óráinkat továbbra is távoktatásban szervezzük. Minden órát megtartunk, nem halasztunk vagy szakítunk meg képzéseket, oktatási napokat.

Irodánkban csak ügyeletet tartunk, kérünk, hogy kérdés esetén emailben vagy mobilszámunkon érdeklődj!

Az induló tanfolyamainkra a jelentkezés folyamatos, felkészülten várjuk a leendő résztvevőket! Az élő webinár előadásainkat a korábbi, jelenléti oktatásokon megszokott színvonalon biztosítjuk, és emellett kiváló minőségű, elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmas videós tananyagokkal, írásos jegyzetekkel, segédanyagokkal várunk.

Hamarosan induló szakmai képzéseinkről bővebb információt szerezhetsz 2021. március 6-án, online Karrier- és nyílt napunkon: https://iwi.hu/iwi-karrier-es-nyilt-nap

 

Üdvözlettel,

az IWI csapata

 

 

További cikkek a kategóriából

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!