Tedd bele a munkát, és minden akadályt legyőzhetsz. Mutasd meg a világnak, hogy mire vagy képes!

 

Ez a szemlélet vezeti az amerikai SKLZ szakembereit az innovatív sporteszközök fejlesztése során. A SKLZ számos profi észak-amerikai sportoló (NFL, MLB, NBA, NHL), és több magyar elit csapat és atléta felkészülését, edzését, regenerációját segíti (Győri ETO kézilabda, MTK labdarúgás, Csernoviczki Éva judo). Ugyanakkor legalább ennyire fontos, hogy a SKLZ eszközök megfelelő használatával akár az amatőr sportolók is, életkortól függetlenül képesek teljesítményüket és képességeiket a maximális szintre fejleszteni. Számtalan különböző edzésformához, célhoz, sportághoz használhatók az eszközök, legyen szó akár a gyorsaság fejlesztéséről, a sérülések kockázatának csökkentéséről vagy a képességek fejlesztéséről.

Az edzők és a sportolók munkáját is nagyban segítheti, hogy a SKLZ minden egyes termék mellé olyan videó anyagot készít, amelyben szakemberek mutatják be az adott termék megfelelő használatát a lehető legmagasabb hatásfok elérése érdekében. Ezeket itt tekintheted meg:

http://www.sklz.com/videos/

Ezeknek a rövid klipeknek kifejezetten nagy hasznát vehetik átlagemberek a mindennapokban, hiszen nem állhat mellettük minden egyes edzésen egy felkészült szakember. Sőt, a tanulás-munka-család mellett sokszor a terembe sem jutnak el.

Az otthoni, magas színvonalú edzésekhez adunk ötletet és motivációt azoknak, akik a saját testsúlyos gyakorlatok mellé változatosságot szeretnének beépíteni a programjukba.

https://www.websportaruhaz.hu/funkcionalis-edzes-otthon

 

A SKLZ eszközök magyarországi forgalmazója az LV International Kft.

www.websportaruhaz.hu

 

Írta: Szabó József

LV International Kft.

 

 

 

 

 

További cikkek a kategóriából

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!