A közösségépítés talán a legfontosabb eleme a sikeres szenior edzéseknek. Időskorú vendégeink szeretik, ha élménydús időt tölthetnek el a teremben . Edzőként, ahhoz hogy ezeknek az elvárásoknak eleget tegyünk, alaposan fel kell készülnünk az órákra. Akár okleveles szenior tréner, vagy egy lelkes személyi edző vagy, összegyűjtöttünk neked hat tippet, hogy hogyan segíts időskorú ügyfeleidnek, hogy egészségesek és fittek maradjanak. 

A hivatásos amerikai football játékosoknál aligha akadnak fittebb sportolók a világon. Ők speciális erőnléti edzéseken vesznek részt, melyek gyorsan mutatnak látványos és tartós eredményeket. Ebben a cikkben bemutatjuk neked a három leggyakoribb erőnléti edzés formát, amelyekkel az amerikai foci játékosait készítik fel, hogy egyszerre legyenek erősek, gyorsak és kitartóak. Ezek az edzés formák: a több ízületes alapgyakorlatok, kontraszt edzés és a cluster-set módszer. Ezeket az edzéselveket leginkább az izomtömeg növeléséhez és a sportteljesítmény fokozásához alkalmazzák, így remekül alkalmazhatják hobbi sportolók és fitnesz őrültek is, akik szeretnének minél többet kihozni önmagukból.

 

Ez a szemlélet vezeti az amerikai SKLZ szakembereit az innovatív sporteszközök fejlesztése során. A SKLZ számos profi észak-amerikai sportoló (NFL, MLB, NBA, NHL), és több magyar elit csapat és atléta felkészülését, edzését, regenerációját segíti (Győri ETO kézilabda, MTK labdarúgás, Csernoviczki Éva judo). Ugyanakkor legalább ennyire fontos, hogy a SKLZ eszközök megfelelő használatával akár az amatőr sportolók is, életkortól függetlenül képesek teljesítményüket és képességeiket a maximális szintre fejleszteni. Számtalan különböző edzésformához, célhoz, sportághoz használhatók az eszközök, legyen szó akár a gyorsaság fejlesztéséről, a sérülések kockázatának csökkentéséről vagy a képességek fejlesztéséről.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!