Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés alapképzés

Edzőként vagy életmód tanácsadóként fontos, hogy a vendégeid számára személyre szabott étrendi ajánlásokat tehess, az alapvégzettségednek megfelelő kompetenciahatárokat betartva.

Profi vagy amatőr sportolóként is szükséged lehet ezekre az ismeretekre, ehhez pedig meg kell tanulnod eligazodni a rengeteg, néha egymásnak ellentmondó táplálkozási irányzat és információ között. Az sem mindegy, hogy milyen sportágat űzöl, hiszen más tápanyagok más arányban szükségesek, ha erőszintet fokozol, ha állóképességet javítanál, ha fogyni szeretnél, vagy ha fitnesz versenyre készülsz.

A képzés kezdési időpontja:

2019. február 16.
Képzési napok: február 16-17.; 23-24.

TANFOLYAM LEÍRÁSA

Találd meg a sportágadnak, célodnak megfelelő legjobb módszert, ami a teljesítményed javulásához szükséges. Ezen a képzésen átfogó ismereteket szerezhetsz a különböző alkattípusoknak megfelelő táplálkozási módszerekről, de betekintést nyerhetsz az élsportolók táplálkozási szokásába is!


Témakörök:

  • Dietetikai alapok: Az emésztőrendszer működése, a bélflóra szerepe, a különböző alkattípusok, a testösszetétel fontossága, mérési lehetőségei.
  • Sportolók táplálkozási igényei: a különböző sportágakban (testépítés, triatlon, küzdősportok stb.) felmerülő tápanyag igények céloknak megfelelően, nehézségek és kihívások a különböző sportágakban.
  • Sporttáplálék-kiegészítés: a különböző sportágak és célok ajánlásai, lehetőségei a táplálék-kiegészítők erdejében. Hogyan válaszd ki a legtökéletesebb kombinációt? Mi az, ami kell és mi az, ami már felesleges?
  • Hatóanyagok és hatásmechanizmusok.

Oktatóid lesznek: 

Janota Zoltán 
Kajdid Róbert
Nagy Dóri
Németh Sándor
Olaj Viktória
Silye Gabriella

Tanfolyam típusa:
alapképzés

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele:
nincs

Jelentkezés: info@esla.hu

Tanfolyam ára
: 69.000 Ft

>>>EARLY BIRD akció -10.000 HUF!<<<
IWI-s kedvezmény: -10.000 HUF

Early bird jelentkezési határidő: 2019.02.09.

>>BŐVEBB INFORMÁCIÓ<<

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!