SPORTTÁPLÁLKOZÁS ÉS TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTÉS

Felnőttképzési bejelentés szám: B/2020/000171

A következő tanfolyamok kezdési időpontjai:

2021. március 26. - Online képzés

Képzés időtartama: 3 nap

A képzés időpontjai a letölthető dokumentumban olvashatóak!

Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés alapképzés

Edzőként vagy életmód tanácsadóként fontos, hogy a vendégeid számára személyre szabott étrendi ajánlásokat tehess, az alapvégzettségednek megfelelő kompetenciahatárokat betartva.

Profi vagy amatőr sportolóként is szükséged lehet ezekre az ismeretekre, ehhez pedig meg kell tanulnod eligazodni a rengeteg, néha egymásnak ellentmondó táplálkozási irányzat és információ között. Az sem mindegy, hogy milyen sportágat űzöl, hiszen más tápanyagok más arányban szükségesek, ha erőszintet fokozol, ha állóképességet javítanál, ha fogyni szeretnél, vagy ha fitnesz versenyre készülsz.

Találd meg a sportágadnak, célodnak megfelelő legjobb módszert, ami a teljesítményed javulásához szükséges. Ezen a képzésen átfogó ismereteket szerezhetsz a különböző alkattípusoknak megfelelő táplálkozási módszerekről, de betekintést nyerhetsz az élsportolók táplálkozási szokásába is!

Oktatók

Silye Gabriella
Silye Gabriella
Csörgő Adrienn
Csörgő Adrienn
Czakó Bettina
Czakó Bettina
Janota Zoltán
Janota Zoltán

Témakör leírás

  1. Dietetikai alapok: Az emésztőrendszer működése, a bélflóra szerepe, a különböző alkattípusok, a testösszetétel fontossága, mérési lehetőségei.
  2. Sportolók táplálkozási igényei: a különböző sportágakban (testépítés, triatlon, küzdősportok stb.) felmerülő tápanyag igények céloknak megfelelően, nehézségek és kihívások a különböző sportágakban.
  3. Sporttáplálék-kiegészítés: a különböző sportágak és célok ajánlásai, lehetőségei a táplálék-kiegészítők erdejében. Hogyan válaszd ki a legtökéletesebb kombinációt? Mi az, ami kell és mi az, ami már felesleges?
  4. Hatóanyagok és hatásmechanizmusok.
TANDÍJ ÉS KEDVEZMÉNYEK

Early bird időszak: 2021. február 20-ig!

Ennél a képzésnél részletfizetés nem lehetséges!


„Early bird” kedvezménnyel, egyösszegben
59.000 Ft
Kedvezmény nélkül - Egyösszegben
69.000 Ft

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!