SPORTTÁPLÁLKOZÁS ÉS TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTÉS

Felnőttképzési bejelentés szám: B/2020/000171

A következő tanfolyamok kezdési időpontjai:

2022. február 12. - Online jelenléti képzés

Képzési napok: az itt letölthető Részletes képzési tájékoztató tartalmazza.
Tanfolyam időtartama: 2 nap

Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés alapképzés

Edzőként vagy életmód tanácsadóként fontos, hogy a vendégeid számára étrendi ajánlásokat tehess, az alapvégzettségednek megfelelő kompetenciahatárokat betartva.

Profi vagy amatőr sportolóként is szükséged lehet ezekre az ismeretekre, ehhez pedig meg kell tanulnod eligazodni a rengeteg, néha egymásnak ellentmondó táplálkozási irányzat és információ között. Az sem mindegy, hogy milyen sportágat űzöl, hiszen más tápanyagok más arányban szükségesek, ha erőszintet fokozol, ha állóképességet javítanál, ha fogyni szeretnél, vagy ha fitnesz versenyre készülsz.

Találd meg a sportágadnak, célodnak megfelelő legjobb módszert, ami a teljesítményed javulásához szükséges. Ezen a képzésen átfogó ismereteket szerezhetsz a különböző alkattípusoknak megfelelő táplálkozási módszerekről, de betekintést nyerhetsz az élsportolók táplálkozási szokásába is!

Oktatók

Silye Gabriella
Silye Gabriella
Csörgő Adrienn
Csörgő Adrienn
Czakó Bettina
Czakó Bettina
Janota Zoltán
Janota Zoltán

Témakör leírás

  1. Dietetikai alapok: Az emésztőrendszer működése, a bélflóra szerepe, a különböző alkattípusok, a testösszetétel fontossága, mérési lehetőségei.
  2. Sportolók táplálkozási igényei: a különböző sportágakban (testépítés, triatlon, küzdősportok stb.) felmerülő tápanyag igények céloknak megfelelően, nehézségek és kihívások a különböző sportágakban.
  3. Sporttáplálék-kiegészítés: a különböző sportágak és célok ajánlásai, lehetőségei a táplálék-kiegészítők erdejében. Hogyan válaszd ki a legtökéletesebb kombinációt? Mi az, ami kell és mi az, ami már felesleges?
  4. Hatóanyagok és hatásmechanizmusok.
TANDÍJ ÉS KEDVEZMÉNYEK

"Early bird" időszak:
2022. január 12-ig történő befizetés esetén!

Ennél a képzésnél részletfizetés nem lehetséges!

„EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN + IWIREPS KEDVEZMÉNNYEL* + EGY ÖSSZEGBEN

54.000 Ft

„EARLY BIRD” IDŐSZAKBAN + EGY ÖSSZEGBEN

59.000 Ft

IWIREPS KEDVEZMÉNNYEL* + EGY ÖSSZEGBEN

64.000 Ft

KEDVEZMÉNY NÉLKÜL + EGY ÖSSZEGBEN

69.000 Ft

* IWIREPs kedvezmény: Van sport szakirányú képesítésed? Csatlakozz a kedvezményért! Részletek: www.iwireps.hu

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!