PREVENTÍV GERINCTRÉNING ÉS STRETCHING - LEVEL 1

Testünk harmonikus működésének elengedhetetlen feltétele, hogy gerincünk és végtagjaink megfelelően flexibilisek, rugalmasak, és erősek legyenek. Izmaink erejének, rugalmasságának és az ízületek mozgástartományának összhangban kell lenniük egymással az optimális mozgás szervrendszeri működéshez. 

A megfelelően erős és rugalmas gerinc ad alapot a végtagok mozgatásához, de a végtagok stabilitása, és mobilitása ugyanúgy szükséges az egészséges gerincműködéshez.

 A képzésen szisztematikusan, egymásra épülő progressziós szintek oktatásával átvesszük az egészséges gerinchez szükséges „core” és gerinchez kapcsolódó, stabilitásában fontos szerepet kapó végtagok stabilizáló, mobilizáló és nyújtó gyakorlatait. 


A képzés időpontjai:

Kezdési időpont: 2020. szeptember 24.

További képzési napok: 2020. szeptember 25-26-27; október 8-9.

TANFOLYAM LEÍRÁSA

Csaknem 20 éves gyógytornász tapasztalatainkat alapjául véve kijelenthetjük azt, hogy a XXI. században a mozgásszervrendszeri gyakorlatok pontos, tudatos alkalmazása elengedhetetlen a testedzés minden területén, így például a személyi edzés, testépítés, alakformáló órák, illetve a sportoló és nem sportoló ember életében is. A tanfolyami anyag mély anatómiai tudásra épül és a feljebb felsorolt információkat építjük bele a gyakorlati anyag részbe. A tanfolyamot elvégzett hallgató képes lesz nagy biztonsággal, önállóan, saját kreativitásának megfelelően újabb és újabb gyakorlatok egyénre és problémára szabottan történő alkalmazására.

Tanfolyami anyag tartalmából:

 • Gerinc felépítése, működése és biomechanikája
 • A mobilizáció, stabilizáció és nyújtás jelentősége, élettani, anatómiai háttere
 • A stabilizációs gyakorlatok pontos ismertetése és alkalmazása a tér minden síkjában az intenzitásfokozás figyelembevételével
 • Legfontosabb gerincbetegségek ismertetése
 • Izomtesztek, ergonómiai ismeretek
 • Csoportos preventív gerincóra oktatási elvei és alkalmazása
 • Erősítés és stretching neurofiziológiai háttere
 • Stretching technikák ismertetése és alkalmazása
 • Csoportos stretching óra oktatási elvei és alkalmazása

Oktatók:
 • Nagy Dorka
 • Tar-Ballai Éva
 • Keszi Krisztina

Kiknek ajánljuk?

A képzés minden személyi edző, testnevelő, gyógytornász, aerobic oktató, fitness instruktor és további különböző mozgással foglalkozó szakember számára megfelelően stabil alapokat ad a preventív szemléletű gerinc és végtagízületek védelmére épülő gyakorlatsorok kialakításához.

Tanfolyam díja és jelentkezési feltételek

Tanfolyam díja: 145.000 Ft(Áfa mentes)

Jelentkezési feltétel: sportoktatói végzettség

Jelentkezés módja: 20.000 ft előleg átutalásával a tanfolyam indulása előtti 1. hónapig az alábbi bankszámla számra:

Nagy Dóra: 10700244 - 63854897 - 5100005

A további tanfolyami díj térítése a tanfolyam első napján kézpénzben fizetendő!

Workshop vezetője

Nagy Dorka

Kontakt:
Nagy Dorka:  +36 70-368-6700
Tar-Ballai Éva: +36 20-563-23-55
Keszi Krisztina:  +36 20-415-3521

bodyrehabpgs@gmail.com


>>JELENTKEZÉS<<


Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!