OXYGEN ADVENTAGE - A LÉGZÉS EREJE

Az egészséged, erőnléted és általános közérzeted titka az edzésed legalapvetőbb és leginkább elhanyagolt aspektusában rejlik: a légzésedben. Nem lehet hatékonyan fejleszteni a tested erejét anélkül, hogy kiemelt figyelmet fordítanál a légzésed erejére is. Ismerkedj meg a Patrick McKeown által kialakított „Oxygen Advantage” módszerrel – egy olyan innovatív, összetett légzési technikával, mely javítja az általános egészségedet, fokozza a sportteljesítményedet, elősegíti a gyors fogyást, és enyhíti az asztmás tüneteket.


A képzés kezdési időpontja:

Hamarosan!

Helyszín: Thor Gym (Nándorfejérvári út 40/A)

TANFOLYAM LEÍRÁSA

McKeown a programját azt követően alakította ki, hogy tapasztalatokat szerzett egy ismert, az orosz űrprogramban is szerepet játszó orosz orvos mellett – ezen program segítségével pedig az elmúlt 13 év során sikeresen szoktatott le több mint 5 ezer embert a „krónikus túllégzésről”. McKeown elmagyarázza, miként használd a test oxigénszintjét mérő tesztet a légzésed szintjének értékelésére, majd bemutat olyan gyakorlatokat és programokat, melyek segítségével szimulálni lehet a nagy magasságban történő edzés hatásait. Bár ezen gyakorlatok némelyike egyeseknek talán veszélyesnek tűnhet – hiszen oxigénhiányos állapotot idézünk elő ezek során – McKeown makacsul állítja, hogy a saját élete „teljesen megváltozott három egyszerű (meditatív) technika hatására”. Számos sikertörténetről is hallhatsz majd, köztük olimpikonokról, korábban elhízott emberekről, valamint egy olyan páciensről, aki – McKeown-hoz hasonlóan – képes volt enyhíteni a krónikus asztmáján.

Patrick McKeown légzésspecialistaként dolgozik, melynek során a légzési problémákra, az alvás közbeni rendellenes légzésre, valamint a sportteljesítmény fejlesztésére fókuszál. Tanulmányait a Trinity Egyetemen (Dublin) végezte, majd a Buteyko-módszer alapítója, a néhai Dr. Konstantin Buteyko mellett sajátította el az optimális légzés elérésének alapjait. Patrick az elmúlt 11 évet egészségügyi szakemberek és sportolók képzésével töltötte, valamint emellett több ezer gyereknek és felnőttnek segített az asztmájuk enyhítésében. Számos könyv szerzője, többek közt az alábbiak fűződnek a nevéhez: A légzés ereje, Close Your Mouth, Anxiety Free: Stop Worrying and Quieten Your Mind és Asthma-Free Naturally. A szülőhazájában, Írországban tartott workshopok mellett gyakran tart előadásokat Észak-Amerikában, Európában és Ausztráliában is.

Tematika:

  • Az Oxygen Advantage rendszerről általában
  • Funkcionális légzés
  • Nagy magasságban történő edzés szimulálása
  • Az OXA program gyakorlásának szervezetre gyakorolt hatásai
  • Tesztek, mérések, gyakorlás a megadott instrukciók szerintKiknek ajánljuk?

Átlag embereknek, edzőknek, hobbi- és élsportolóknak


Tanfolyamvezető:

Kovács László “Lacee”
Diplomás Testnvelő tanár és  rekreációs sportszervező
Oxygen Advantage Instruktor
CrossFit Games atléta és edző
CrossFit LVL 1
CrossFit Gymnastics Coach
CrossFit Aerob Capacity Coach
Strong First Instruktor
Functional Movement Screen Instruktor
Kid’s Smile Gymnastics Instruktor
Személyi edző
Testépítés-fitness oktató


További részletekért érdeklődni: kovacstrainingsystem@gmail.com


>>TANFOLYAM DÍJA ÉS JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK <<

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!