ÉNVÉDELEM

A 100%-os szakmai készenlét mellett, edzőként nagyon fontos saját egészségünk, jóllétünk is. Az Énvédelem képzés során megtanulhatod, hogy edzőként hogyan tartsd magad távol rajtad kívülálló problémáktól a mindennapok során úgy, hogy vendégeiddel továbbra is empatikus maradj!


A képzés kezdési időpontja:

Hamarosan!

TANFOLYAM LEÍRÁSA

ÉNVÉDELEM:

  • Hol a határ?
  • Önismeret
  • Kommunikációs stratégiák

A hatékony működés elengedhetetlen feltétele a szubjektív jóllét, amelynek egyik alapja az önmagunkra vonatkozó tudás. Az önismeretnek számos előnye van. A kiegyensúlyozottság, önérvényesítő képesség, határozottság és általában a szerepeinknek megfelelő jó teljesités mind ilyen előny. Ugyanakkor nagyon komoly frusztrációt és egy élethosszon át tartó elégedetlenséget okozhat, ha valaki valami másra törekszik, mint ami a személyiségprofiljához passzol.

A hétköznapok során, szereptől, foglalkozástól függetlenül szükségünk van egyfajta önérvényesítő képességre. Tanuld meg, hogy edzőként hogyan függetlenítsd magad vendégeid problémáitól, hogyan legyél empatikus…ugyanakkor hogyan ne involválódj életükbe, míg dolgozol! 

TEMATIKA

  • A veszélyek azonosítása
  • Énhatárvédelem
  • Önismeret
  • Önérvényesítés
  • Megküzdési stratégiák
  • Kommunikációs stratégiák (Énállapotok, Tranzakcióanalízis)


Kiknek ajánljuk?

Aktív személyi edzőknek, (csoportos) fitness instruktoroknak


Tanfolyamvezetők:

Szabó Dániel
személyi edző, oktató (IWI), táplálkozástudományi szakember

Bejczi Zoltán
Pszichológus

További részletekért érdeklődni: 

zoltanbejczi@gmail.com

dszabo.tf@gmail.com

A tanfolyam díja: 29.900 Ft/fő (Áfa-mentes)

A jelentkezés módja: a jelentkezés a tanfolyamvezetőknél, emailben lehetséges.
A tanfolyam 50%-nak befizetésével a jelentkezés automatikusan véglegessé válik, melynek második részletét a tanfolyam első napján készpénzben lehet kiegyenlíteni.

 

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!