Egészségmegőrző reform táplálkozás és táplálék-kiegészítés

Edzők, pedagógusok, tanárok és olyan egészségtudatos egyének részére alakítottuk ki továbbképzésünket, akik magas szinten szeretnék elsajátítani az egészséges táplálkozást mint értéket, szeretnék saját táplálkozásukat megreformálni, kialakítani a helyes ételkészítési, alapanyag-választási szokásaikat.

A képzés célja, hogy a “superfoodokat”, egészséges táplálékainkat részletességgel ismertessünk meg, ételkészítési lehetőségekkel, gyakorlati megvalósítási ötletekkel lássunk el, hogy változatos, hiteles forrásból származó tanácsokkal tudjátok vendégeiteket, sportolóitokat, tanulóitokat ellátni. Tisztázzuk mind a dietetikusok feladatkörét, mind a fitnesz edzők, pedagógusok helyét az egészségnevelői teamben, egy hosszú távú, jól működő kapcsolat reményében.

A képzés kezdési időpontja:

Hamarosan!
TANFOLYAM LEÍRÁSA

Ezen a képzésen nem szélsőséges, általánosan elterjedt táplálkozási szokásokat elemezgetünk, hanem ezek ismertetése után, hibáikat megértve megoldási lehetőségeket és módszereket kínálunk, hogy meglásd az ideális utat az egészséges táplálkozás felé, ami változatos, a szervezeted számára ideális megoldást nyújt. Így edzőként, pedagógusként magasabb szinten tudsz segítséget nyújtani a hozzád fordulóknak, érdeklődőként pedig átlátod, átértékeled az addigi táplálkozási szokásaidat és képes leszel azt a céljaidnak megfelelően átalakítani.

Témakörök:

  • Táplálkozási tévhitek és mítoszok valóságtartalma és cáfolata.
  • Divatdiéták: mit érdemes ezekből megtartani és mit érdemes figyelmen kívül hagyni?
  • Reformkonyha: hogyan helyettesítsük a civilizációs megbetegedések alapjául szolgáló általános tápanyagokat (liszt, cukor, zsírok, olajok stb.)
  • Dietetikai alapismeretek: tápanyagok, étrend tervezés.

Oktatóid lesznek: 

Jász Fanni
Nagy Dóri
Olaj Viktória

Tanfolyam típusa:
alapképzés

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele:
nincs

Jelentkezés: info@esla.hu

Tanfolyam ára
: 59.000 Ft

>>>EARLY BIRD akció -10.000 HUF!<<<
Early bird jelentkezési határidő: 2018/11/03

>>BŐVEBB INFORMÁCIÓ<<

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!