REFORM TÁPLÁLKOZÁS A GYAKORLATBAN

A következő tanfolyamok kezdési időpontjai:

Következő képzés indulásának ideje: hamarosan!
Képzés időtartama: 2 nap


EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ REFORM TÁPLÁLKOZÁS A GYAKORLATBAN

Olyan egészségtudatos egyének részére alakítottuk ki továbbképzésünket, akik magas szinten szeretnék elsajátítani az egészséges táplálkozást mint értéket, szeretnék saját táplálkozásukat megreformálni, kialakítani a helyes ételkészítési, alapanyag-választási szokásaikat. Edzők, pedagógusok, tanárok különösen sokat kamatoztathatnak munkájuk során az itt megszerzett ismeretekből.

A képzés célja, hogy a “superfoodokat”, egészséges táplálékainkat részletességgel ismertessünk meg, ételkészítési lehetőségekkel, gyakorlati megvalósítási ötletekkel lássunk el, hogy változatos, hiteles forrásból származó tanácsokkal tudjátok vendégeiteket, sportolóitokat, tanulóitokat ellátni. Tisztázzuk mind a dietetikusok feladatkörét, mind a fitnesz edzők, pedagógusok helyét az egészségnevelői teamben, egy hosszú távú, jól működő kapcsolat reményében.

Ezen a képzésen nem szélsőséges, általánosan elterjedt táplálkozási szokásokat elemezgetünk, hanem ezek ismertetése után, hibáikat megértve megoldási lehetőségeket és módszereket kínálunk, hogy meglásd az ideális utat az egészséges táplálkozás felé, ami változatos, a szervezeted számára ideális megoldást nyújt. Így edzőként, pedagógusként magasabb szinten tudsz segítséget nyújtani a hozzád fordulóknak, érdeklődőként pedig átlátod, átértékeled az addigi táplálkozási szokásaidat és képes leszel azt a céljaidnak megfelelően átalakítani

Oktatók

Jász Fanni
Jász Fanni

Témakör leírás

  • Táplálkozási tévhitek és mítoszok valóságtartalma és cáfolata
  • Divatdiéták: mit érdemes ezekből megtartani és mit érdemes figyelmen kívül hagyni?
  • Reformkonyha: hogyan helyettesítsük a civilizációs megbetegedések alapjául szolgáló általános tápanyagokat (liszt, cukor, zsírok, olajok stb.)
  • Dietetikai alapismeretek: tápanyagok, étrend tervezés
 TANDÍJ ÉS KEDVEZMÉNYEK

Early bird időszak: hamarosan!

Jelentkezés feltétele: NINCS„Early bird” kedvezménnyel, egyösszegben
49.000 Ft
Kedvezmény nélkül - Egyösszegben
59.000 Ft

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!