EGYETEMI KÉPZÉS - REAL MADRID GRADUATE SCHOOL

A következő tanfolyamok kezdési időpontjai:

képzésekről bővebb információért érdeklődj az info@iwi.hu e-mail címen!


Dr. Zopcsák László, az IWI alapítója ebben az intézményben szerezte meg tudományos fokozatát (Phd) a sporttudományok területén, így került kapcsolatba egymással a két iskola. Kiemelkedő eredményei miatt felkérték a Real Madrid Graduate School tudományos tanácsadói testületébe, majd tanári megbízást is kapott az egyetemen. Az akkreditációt követően az IWI lett az RMGS hazai képviselete, s ez számunkra felér a legrangosabb elismeréssel!

A Real Madrid Graduate School - Universidad Europea, és az IWI kapcsolata
A Real Madrid Graduate School és a Universidad Europea, a gyakorlati sportszakember-képzés legpatinásabb európai intézményeinek hivatalos régiós képviseletét 2014 szeptemberétől az IWI látja el.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

A Real Madrid Graduate School és az Universidad Eduropea egyetemi szintű sportszakember képzései az IWI közvetítésével!

Az Universidad Europea és a Real Madid Graduate School

A Real Madridot senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen ez a világ legsikeresebb sportklubja. A Deloitte felmérései szerint az elmúlt tíz évben ennek a klubnak volt a legnagyobb bevétele és a különböző bajnokságokban elért eredményei magukért beszélnek. („A XX-ik század legjobb sportklubja" - FIFA) Az Universidad Europea pedig az egyik vezető magánegyetem Spanyolországban, a nemzetközi Laurate International Universities hálózat tagja, mely 30 országban 75 egyetemet foglal magába és több mint 800.000 diákot oktat. Ennek az egyetemnek a partnere a Real Madrid Graduate School, melyet 2006-ban alapítottak azzal a céllal, hogy a lehető legmagasabb szinten fedje le a sporttudományi képzések minden aspektusát. Képzései azt a széleskörű tapasztalatot adják át a hallgatóknak, melyet a Real Madrid szerzett meg fennállása során a profi sport olyan területein, mint a sportmenedzsment, sportjog, sportmarketing, sportkommunikáció, sporttudományok.

A képzések és a jelentkezés módja

Első körben az egyetemi képzéseket ajánljuk, ide belépő a bachelorfokozat, ez lehet bárhol az EU-ban megszerzett alapfokú diploma. Masters, valamint MBA fokozatot lehet szerezni Sport Menedzsmentből és Sport Marketingből, angol nyelven. Vannak programok, melyek 100% online is végezhetők, vannak azonban campus-based, vagyis kint lakást megkövetelő szakok.

Természetesen a paletta igen széles, több száz képzésre lehet jelentkezni, (amennyiben a jelentkező beszél spanyolul), de mi a sport területére fogunk koncentrálni, azon belül is az angol nyelvű programokra. Olyan kuriózumok vannak, mint a bachelor fokozatot adó Physical Therapy képzés, mely egyfajta átmenet a gyógytornász és a sportszakember között, és hazánkban is még komoly hiányszakma.

A képzésekről bővebben itt található leírás!

 Képzési helyszínek

Azok a képzések, melyek nem online történnek, a Real Madrid Sport Komplexumban, a Santiago Bernabéu Stadionban, az Universidad Europea kampuszain (Madrid, bizonyos szakok: Valencia, Grand Canarias) illetve a Real Madrid Valdebebas-i edzőközpontjában zajlanak elismert élvonalbeli edzők és sportszakemberek oktatásában.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki magasra szeretné pozícionálni magát, tudatos elképzelése van a jövőjéről, melyet megtervez és képes ebbe invesztálni is. Mindazoknak, akik piacképes, gyakorlatias, világszerte respektált végzettséget szeretnének. Olyanoknak, akik főiskolai, (bachelor–BSc) program esetén rendelkeznek érettségivel, vagy bachelor fokozattal, ha mesterképzésre (Masters-MSc) akarnak tovább menni. A csúcsra törekvőknek a doktori program (PhD) is nyitott.

A jelentkezési folyamat

A jelentkezési, beiratkozási és előszűrési folyamat az IWI-n keresztül történik. Fontos tudni, hogy ezért nem kérünk semmilyen ellenszolgáltatást, így ez nem jelent többlet költséget a hallgatóknak. Ezt az IWI karriertámogatásként nyújtja. Viszont minden segítséget megadunk az elinduláshoz: mi tájékoztatjuk a jelentkezőket a bemeneti feltételekről, segítünk kitölteni a jelentkezési lapot, leellenőrizzük a felvételihez szükséges dokumentumokat, összehozzuk a kapcsolatot az első interjúig.

Miért fontos, hogy Magyarországon is elérhetők ezek a képzések?

A sport mára társadalmi jelenséggé vált, mely a puszta versengéstől sokkal többet jelent a közösségeknek, hiszen jelentős gazdasági, munkaerő-fejlesztési és értékteremtő jelentőséggel bír. A sport szignifikáns jelentőségét az is adja, hogy kapcsolódik a fittség megőrzéséhez, fejlesztéséhez és életmódformáló ereje van. Fontos, hogy kiváló vezetőként, menedzserként, edzőként gondolkodó, ténykedő, hozzáértő szakemberek irányítsák ezt a területet. Az IWI ebben ad támogatást, kiegészítve a sportszakemberré válás karrierútját a világ legsikeresebb sportklubja által működtetett egyetemi, főiskolai végzettség megszerzésének lehetőségével.

Letölthető dokumentumok:

RMGS - Sportlétesítmények üzemeltetése 
RMGS - Sportmarketing
RMGS - Sportmanager

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!