Jelentkezési információk

A tanfolyamokra jelentkezni az on-line jelentkezési lap beküldésével lehet. A jelentkezés a tandíj, vagy részletfizetés választása esetén annak első részlete befizetésével válik aktívvá. Az összeget a következő bankszámlaszámra kérjük befizetni vagy elutalni:

Az on-line jelentkezési lap itt található: Jelentkezés tanfolyamokra
IWI Project Kft.
Budapest Bank
10103898-08871900-01003007

IBAN szám: HU56 -10103898-08871900-01003007
SWIFT/BIC Code - BUDAHUHB
Kérjük, a közlemény rovatban ne felejtse el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés kódját! A tanfolyam kódja olvasható a részletes tanfolyami tájékoztatóban (pl. Fitness instruktor: FI-1710). A tandíj első részletének összegét az adott képzés oldalán, a letölthető részletes tájékoztatóban találja meg.
jelentkezes_befizetes.jpg

Kérjük, hogy a jelentkezést követően mihamarabb küldjék meg a tanfolyamon való részvételhez szükséges bemeneti feltételek meglétét igazoló dokumentumokat!

Javasoljuk, hogy senki ne hagyja a dokumentumok megküldését az utolsó pillanatra, mert előfordulhat, hogy az igazolást javíttatni vagy cserélni szükséges. Az igazolás hiányában nem köthetünk felnőttképzési szerződést. Ha valaki a dokumentumok kései leadása miatt csak később tud becsatlakozni az órákra, az emiatt elmulasztott órák hiányzásnak minősülnek.

Előzetes tudás beszámítása

Az IWI a jogszabályoknak megfelelően biztosítja az előzetes tudás beszámítását.
A részleteket tartalmazó pdf formátumú dokumentum erről a linkről tölthető le.

Jelentkezési díj, tandíj visszafizetése:

Elállás esete:
Amennyiben valaki a képzés jelentkezési díját befizette, de a képzést mégsem tudja megkezdeni, a képzés első napjáig élhet a lemondási jogával. A lemondás szándékát írásban (e-mail) kérjük jelezni. A képzés első napját megelőző 3. napig történő lemondás esetén a befizetett jelentkezési díj 50%-át igényelheti vissza. Ezt követően a jelentkezési díj nem igényelhető vissza. Ha valaki a tandíj teljes összegét befizette, lemondáskor csak a jelentkezési díjat, illetve annak 50%-át tartjuk vissza, a fennmaradó összeget 8 napon belül visszautaljuk. (Jelentkezési díjnak – a workshopokat kivéve - a képzés tandíjából 50 000 Ft minősül. Workshopok esetén a jelentkezési díj a képzés teljes díja.) 
A képzés elindítását követően lemondás nem lehetséges.

Lemorzsolódás, halasztás esete:
Aki a megkezdett tanfolyamba nem tud becsatlakozni, vagy azt nem tudja folytatni, kérjük, hogy mihamarabb írásban (e-mail) jelezze ügyfélszolgálatunk felé. A lemorzsolódás, halasztás időpontját az írásos értesítés dátumától számítjuk. Az eddig az időpontig megtartott órák időarányosan kiszámított tandíját ki kell fizetni, illetve amennyiben az már befizetésre került, nem utaljuk vissza. Az írásos értesítés időpontját követő órák tandíját - a jelentkezési díj összegének levonása után - időarányosan visszafizetjük.
A jelentkezési és részvételi feltételeket részletesen az alábbi oldalakon találja. Kérjük, hogy olvassa át körültekintően, és amennyiben kérdése van, hívja bizalommal munkatársainkat a központi számainkon.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!