Jelentkezési információk

A tanfolyamokra jelentkezni az on-line jelentkezési lap beküldésével lehet. A jelentkezés a tandíj, vagy részletfizetés választása esetén annak első részlete befizetésével válik aktívvá. Az összeget a következő bankszámlaszámra kérjük befizetni vagy elutalni:

Az on-line jelentkezési lap itt található: Jelentkezés tanfolyamokra
IWI Project Kft.
Budapest Bank
10103898-08871900-01003007

IBAN szám: HU56 -10103898-08871900-01003007
SWIFT/BIC Code - BUDAHUHB
Kérjük, a közlemény rovatban ne felejtse el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés kódját! A tanfolyam kódja olvasható a részletes tanfolyami tájékoztatóban (pl. Fitness instruktor: FI-1710). A tandíj első részletének összegét az adott képzés oldalán, a letölthető részletes tájékoztatóban találja meg.
jelentkezes_befizetes.jpg

Kérjük, hogy a jelentkezést követően mihamarabb küldjék meg a tanfolyamon való részvételhez szükséges bemeneti feltételek meglétét igazoló dokumentumokat!

Javasoljuk, hogy senki ne hagyja a dokumentumok megküldését az utolsó pillanatra, mert előfordulhat, hogy az igazolást javíttatni vagy cserélni szükséges. Az igazolás hiányában nem köthetünk felnőttképzési szerződést. Ha valaki a dokumentumok kései leadása miatt csak később tud becsatlakozni az órákra, az emiatt elmulasztott órák hiányzásnak minősülnek.

Előzetes tudás beszámítása

Az IWI a jogszabályoknak megfelelően biztosítja az előzetes tudás beszámítását.
A részleteket tartalmazó pdf formátumú dokumentum erről a linkről tölthető le.

Jelentkezési díj, tandíj visszafizetése:

Elállás esete:
Amennyiben valaki a képzés jelentkezési díját befizette, de a képzést mégsem tudja megkezdeni, a képzés első napjáig élhet a lemondási jogával. A lemondás szándékát írásban (e-mail) kérjük jelezni. A képzés első napját megelőző 3. napig történő lemondás esetén a befizetett jelentkezési díj 50%-át igényelheti vissza. Ezt követően a jelentkezési díj nem igényelhető vissza. Ha valaki a tandíj teljes összegét befizette, lemondáskor csak a jelentkezési díjat, illetve annak 50%-át tartjuk vissza, a fennmaradó összeget 8 napon belül visszautaljuk. (Jelentkezési díjnak – a workshopokat kivéve - a képzés tandíjából 50 000 Ft minősül. Workshopok esetén a jelentkezési díj a képzés teljes díja.) 
A képzés elindítását követően lemondás nem lehetséges.

Lemorzsolódás, halasztás esete:

A képzés megkezdését követően a tanfolyam lemondása nem lehetséges. Aki a megkezdett képzést nem tudja folytatni, az halasztással élhet. Kérjük, hogy ezt a szándékot mihamarabb jelezzék az oktatásszervező munkatárs részére. A halasztási kérelem beérkezését megelőző távolmaradás hiányzás minősül. A halasztási kérelem beérkezésének időpontját követő órák egy következő tanfolyamon járhatóak le. A halasztásnak 25 000 Ft-os adminisztrációs díja van. Tandíjat vissza nem térítünk. Amennyiben a résztvevő részletfizetést választott, a tandíj teljes összegének megfizetésére köteles.

A jelentkezési és részvételi feltételeket részletesen az alábbi oldalakon találja. Kérjük, hogy olvassa át körültekintően, és amennyiben kérdése van, hívja bizalommal munkatársainkat a központi számainkon.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!