IWI Életmód Navigátor Program

Mentorok

Góg Anikó - állóképességi edzés
Góg Anikó - állóképességi edzésszemélyi edző, tanár, mestertréner
"Szeretnénk, ha a tanfolyam során elsajátított információk eredményes, működőképes életvitellé szilárdulnának meg... biztosítva ezzel azt, hogy testileg fittebb, aktívabb, teherbíróbb, immunisabb és lelkileg kiegyensúlyozottabb legyél!"
Bíró Orsolya - mentális izomerő
Bíró Orsolya - mentális izomerőszervezetfejlesztő, coach, vezetési tanácsadó
"Életem mottója, ami minden reggel lendületbe hoz és emlékeztet a feladatomra: az emberi akarat felébresztője vagyok, aki fejlődni vágyó embereket segít hozzá a tartós, pozitív magatartásváltozáshoz!"
Czakó Bettina - táplálkozás
Czakó Bettina - táplálkozásdietetikus, oktató
"Nincs benne varázslat, nincs könnyű út, viszont elhatározás, tervezés és tudatosság annál inkább!"
dr. Gergely Márk - edzéselmélet
dr. Gergely Márk - edzéselméletrehabilitációs edző, személyi edző, oktató
"Tanulmányaimat követően 1,5 évig dolgoztam rehabilitációs edzőként egy terápiás gerincklinikán, majd 7 évet dolgoztam személyi edzőként egy fitneszklubban, ahol több mint 10.000 személyi edzést tartottam meg, olyan klienseknek, akiknek többsége Hozzád hasonló életmódváltó céllal érkezett meg hozzám."
Silye Gabriella - táplálkozás
Silye Gabriella - táplálkozássporttáplálkozási szakértő, oktató, táplálkozási tanácsadó
"Tudom, hogy nem egyszerű, mert nekem is van két pici élelmiszerérzékeny gyerekem, akiknek a táplálkozása extrém figyelmet igényel... de hidd el, a program végére EGYÜTT megtanuljuk a táplálkozási alapokat és már ennyi idő alatt is óriási gyakorlatot szerzel majd! Tudni fogod, hogy mit, miért és mikor egyél!"
dr. Zopcsák László - motiváció
dr. Zopcsák László - motivációstratégiai tanácsadó, erőnléti edző, vezető oktató
"Csakis "önazonosan" lehet bármi maradandót alkotni, így vagyunk képesek hosszú távon benne lenni egy folyamatban. Ez vonatkozik az élet minden területére: a munkánkra, az emberi kapcsolatainkra, és persze a választott szokásokra, melyek az életmódunkat is meghatározzák."
Csillag Zoltán - mentális izomerő
Csillag Zoltán - mentális izomerőüzleti és gazdasági szakértő, coach, oktató
"2004-ben fiatal cégvezetőként dolgoztam, éltem az életemet, a saját egészségemmel valójában nem sokat törődve. Majd amikor valahogy elrángattak egy gerincsebészhez és ő megállapította, hogy a két alsó porckorongom nagyon rossz állapotban van, hirtelen egyértelművé vált, hogy számomra is eljött az életmódváltás ideje!"
dr. Garbaisz Dávid - élettan
dr. Garbaisz Dávid - élettanéletmód tanácsadó, érsebészeti szakértő, oktató
"Mind a szakmai pályafutásom alatt, mind a magánéletben folyamatosan a maximális teljesítményre és a minőségre törekszem. Célom, hogy az emberek gyógyításával egészségi állapotának javításával, az életmódváltásra való ösztönzéssel, egy egészségesebb, élhetőbb és jobb társadalomban éljünk."
Fűzy Gábor - mozgásminőség
Fűzy Gábor - mozgásminőségpilates szakértő és franchise tulajdonos, vezető előadó
"Széles spektrumban szereztem tapasztalatot, a rehabilitációtól a magasszintű teljesítménysporton át, a táplálkozásig és a holisztikus szemléletmódig. Több mint 10 sportágban dolgoztam erőnléti edzőként és tanácsadóként. (...) Most pedig itt vagyok, hogy Téged segítselek!"
Ungvári Máté - erőfejlesztés
Ungvári Máté - erőfejlesztéserőnléti és személyi edző, 3D mozgáselemző, oktató
"Tudom, hogy az életmódváltás nem könnyű, nagy akaraterőt és sok kitartást igényel, nem beszélve akár az anyagi vetületeiről. (...) Bízom benne, hogy ez egy eredményes munka lesz és nem átmeneti változást érsz majd el, hanem egy fenntartható, egészséges életmód lesz az új irányod!"

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!