IWI Életmód Navigátor Program

Felnőttképzési bejelentési szám: B/2020/000171
Az IWI Életmód Navigátor program egy olyan 6 hetes, ONLINE edukációs program, melyben az IWI Nemzetközi Fitnesziskola kiemelkedő szakértői nyújtanak segítséget az egészséges életmód kialakításához. A 6 hét során elsajátíthatóak a legfontosabb edzési és táplálkozási alapelvek, motivációs praktikák, melyekkel sokkal könnyebben megy majd az életmódváltás. Sőt, a megtanult elemek hosszútávon is beépíthetővé válnak a mindennapokba, hiszen élethelyzettől és életkortól függetlenül bárki számára elvégezhető tananyagot állítottunk össze! Helyezd minőségibb alapokra életedet, legyél tudatos életmódváltó az IWI szakembereivel!
IWI ÉN - Életmód Navigátor Program

6 HETES ONLINE TANFOLYAM!
A KÉPZÉSRE VALÓ JELENTKEZÉS FOLYAMATOS!

Az IWI Életmód Navigátor Program azoknak szól, akik belátják, hogy saját életminőségük elsősorban saját életmódjuk következménye és hogy az ezzel kapcsolatos döntéseket elsősorban ők maguk hozzák meg… azaz egészségük, fittségük, immunitásuk mindennapi rutinjaik eredménye!

Ha képes vagy felvállalni a felelősséget saját életvezetési szokásaid terén, és „csak” megfelelő szakmai iránymutatásra, motivációra van szükséged, akkor ezt a programot NEKED találták ki!

A siker a kezedben van, mi elvezetünk hozzá! Együtt könnyebb lesz!

Tematika

1

Edzés

Élettan, Edzéselmélet, Erőfejlesztő edzés, Állóképességi edzés, Mozgásminőség
2

Táplálkozás

3

Mentális Izomerő Tréning

4

Motiváció

***MOST BEVEZETŐ ÁRON – 39.000 FORINTÉRT!***

Tanfolyami előnyök

online elsajátítható tananyag

saját időbeosztásodhoz köthető

profi szakértők

edzés gyakorlati videók

kedvezménykuponok

Kérdésed van? Keress minket bátran!

A tanfolyam szervezője: Hesztera Dóra

+36 30 211 8983

dora.hesztera@iwi.hu

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!