FIBO 2020

FIBO_01.jpg

FIBO 2020 - ELHALASZTVA!

 

A világ legnagyobb szakkiállítása idén tavasszal elmarad!

 

A legfrissebb hírek és információk egy helyen! Görgess le és tudj meg mindent a halasztás okáról!

 

FIBO 2020 - elhalasztva!

Hivatalos sajtóhír:


"A FIBO szervezőjeként nagyon komolyan vesszük a koronavírus által okozott károkat és a jelenlegi fejleményeket a vírus terjedése kapcsán. Gondos mérlegelés után, ezért ma úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a FIBO-t, amely április 02–05-ig került volna megrendezésre Kölnben. Az új dátumot az év második felére tervezzük. A kölni kiállítási központtal együtt jelenleg már az őszi dátumot keressük. Az új dátumról a lehető leghamarabb értesítünk mindenkit.

Mi, a Reed Exhibitions, mint a FIBO szervezői, nem könnyen hoztuk meg ezt a döntést. Azonban az elsődleges prioritásunk az összes érintett - a látogatóink, a kiállítók, a partnerek és az alkalmazottak - egészsége és biztonsága.

A jelenlegi fejlemény súlyosan érinti az egész fitneszipart. Mindannyian keményen dolgoztunk, készültünk a FIBO-ra.
Az elkövetkező hetekben és hónapokban azon leszünk, hogy az év második felében  sikerrel megrendezésre kerülhessen a rendezvény!

Fontos:
Az összes már megvásárolt és letöltött FIBO jegy érvényes marad a következő eseményre.
Az FIBO-val és a jegyekkel kapcsolatos további információk a FIBO weboldalán találhatóak.


Üdvözlettel
Az Ön FIBO csapata"
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!