Wellness és Spa – Richvalszki Zseraldina blogja

Spa tanácsadás, spa képzések
 1. A spa nyitás előtti feladatait látom el, mint például a hotel spa menü megtervezése és a szolgáltatások összeállítása és a személyzet képzése.
  A Turai kastély egy csoda... A spa koncepció kialakításának alapját a kastély parkjában található jellegzetes növények és virágok adták.

  The post Botaniq Turai Kastély appeared first on Richvalszki Spa Consulting.

 2. A Széchenyi Gyógyfürdő több mint egy spa. Hiszek abban, hogy a gyógyfürdőbe járni igenis trendi. Jó lenne visszahozni a divatba a fürdőkultúrát, ha a fürdő ismét egy olyan közösségi hely lenne, ahol minőségi időt tudunk eltölteni. A fürdőzés nemcsak szórakozás és kikapcsolódás, hanem az egészségmegőrzés és egészségtudatos életmód egyik alappillére is.

  The post Széchenyi Gyógyfürdő appeared first on Richvalszki Spa Consulting.

 3. The post Andrássy Rezidencia appeared first on Richvalszki Spa Consulting.

 4. A Bükk rejtekében egy varázslatos afrikai hangulatú hotelbe csöppentünk.

  The post Bambara Hotel appeared first on Richvalszki Spa Consulting.

 5. A Shiraz orientális világa, egzotikus tengerparti hangulattal és koktélokkal csábít el a marokkói pihenőkertbe, ahol a medence partján sütkérezve pihenhetünk meg a minden napos rohanás után.

  The post Shiraz appeared first on Richvalszki Spa Consulting.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!