Wellness és Spa – Richvalszki Zseraldina blogja

Spa Consulting and Development
 1. Képzeld el álmaid spa szolgáltatásait úgy, hogy ki sem kell lépned az ajtón, egyszerűen a Spa megy hozzád! Trendi és rendhagyó módja a modern nők SZÜLINAPI tematikájának, a LÁNYBÚCSÚKNAK, vagy a TINI LÁNYOK GLAMÚR partijának, vagy a kis Hercegnők pink zsúrjának.

  The post Mi az a mobil spa? appeared first on Richvalszki Spa Consulting.

 2. Intenzív gyakorlatorientált 3 napos spa recepciós képzés indul Budapesten. Betekintést nyersz a wellness és spa világába. Karriertámogatást biztosítunk.

  The post Spa recepciós képzés appeared first on Richvalszki Spa Consulting.

 3. Bőrfiatalítás 120 nap alatt? Én kipróbáltam! Idén nyáron ért az a megtiszteltetés, hogy én lehettem a QMS 3 kiválasztott modellje közül az egyik.

  The post Kipróbáltam -120 napos szépségprogram appeared first on Richvalszki Spa Consulting.

 4. A hétvégén operatív spa menedzsment előadására készültem. Újdonságokat kerestem, és rátaláltam egy neves 5 csillagos szállodalánc relaxációs kezelésére.

  The post Odavagyok érte: SoftPack vízágy appeared first on Richvalszki Spa Consulting.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskoláról

Az IWI közel 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!