TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Fitnesz és táplálkozási trendek - FIBO 2019

Fitnesz és táplálkozási trendek - FIBO 2019

A legdivatosabb és legaktuálisabb diétákkal, a clean eating, a paleo, a cukormentes táplálkozás, vagy a veganizmus nagyköveteivel is találkozhatsz a 2019-es FIBO-n, április 4 és 7 között Kölnben.

Több mint 200, az élelmiszeriparban híres nemzetközi brand és feltörekvő vállalkozás képviselteti magát, és mutatja be, hogy a különböző étkezési szokások hogyan segíthetnek elérni fitnesz céljainkat. Mindemellett szakemberek beszélnek a táplálkozás és az edzés kölcsönhatásáról, a Németországban igen népszerű sztárszakács Sebastian Morgenstern és a híres influenszer, Sophia Thiel pedig szuper ételeket főz majd egy látványkonyhaként kialakított pavilonban. 

A táplálékkiegészítők új világa

A jelen fitnesz világában már nem csak shake-kel és fehérjeporokkal turbózhatjuk fel az étrendünket. Két feltörekvő cég új termékét, az Essential Eights fehérjedús limonádéját és a Scaregg 15 másodperc alatt elkészíthető rántottáját is megkóstolhatjuk idén. Akik még ennél is egészségesebb fehérjeforrásra vágynak, semmiképp se hagyják majd ki Jack Link‘s-ék szárított marhahús snackjeit. Az édesszájúaknak pedig ott lesz a Dr. Oetker új cukormentes, agavé sziruppal édesített csoki, bourbon vanília, és gyümölcs ízesítésű, teljes kiőrlésű búzadara pudingjai. 

 

Olyan kulcsfontosságú márkák is megmutatják majd magukat, mint az Orthomol, akik célja, hogy olyan személyre szabott táplálkozási útmutatót nyújtsanak sportolóknak, amely megfelelő étrendet biztosít a felkészülési fázisban és regenerációs időszakban is. Számtalan más újdonsággal együtt a 4.2-es teremben, a BRAINEFFECT új, aminosavakkal, B-vitaminnal, magnéziummal és cinkkel dúsított top minőségű étrend-kiegészítőjét is bemutatják. Összesen körülbelül 60 márka vár majd rád! A 10.1 és a 10.2-es teremben pedig további 150 kiállító fogad majd. (Ironmaxx, a Rocka Nutrition, a Yamamoto és az Energy Cake, stb.)

FIBO CAMPUS: Szakértői tanácsok a jobb teljesítményért

Akármi legyen az érdeklődési köröd, akár az izomsérülés, teljesítménynövelés, az evés pszichológiája, esetleg a genetika és az étrend közötti összefüggések iránt érdeklődsz,  a FIBO CAMPUS-on felkészült szakértők várják kérdéseidet. Akiket kifejezetten a táplálkozás érdekel, azok véssék a naptárba az április 4-ét, valamint 6-át, ugyanis ezeken a napokon, akár az egész napot azzal tölthetik, hogy táplálkozástudománnyal kapcsolatos előadásokon ismerjék meg a legaktuálisabb kutatásokat és trendeket. A táplálkozási ismereteken túl, szert tehetünk még mozgásterapeuta és gyógytornász alapokra is, valamint kipróbálhatjuk milyen egy profi Aquafitness, vagy Step & Dance óra. A FIBO CAMPUS jegyára 99 Euró, amivel magára az eseményre is be tudunk menni. Ha szeretnél részt venni a FIBO oktatási programján, akkor nézz körül a FIBO hivatalos honlapján, ahol megtalálod a pontos programokat: www.fibo.com/campus.

A látványkonyha

Mind a négy napon egy különleges látványkonyha (a Live Cooking Area a 10.1-es teremben) vár, ahol mindenki végigkóstolhatja a clean eating, a superfood, az alacsony szénhidráttartalmú, a vegán, vagy a cukormentes konyha különleges ételeit, melyeket német és nemzetközi sporttáplálkozás éllovas márkái és szakértői, valamint sztárszakácsai készítenek el.

Körbevezetés vállalkozók és kereskedők számára

 

Csoportos körbevezetéssel várják azokat, akik üzleti szándékkal szeretnék megismerni a kiállításon résztvevő táplálkozási brandeket. A körbevezetés április 5-én, 11 órakor kezdődik az A10-es stand 5.2-es VIP terméből. A túrán való részvétel regisztrációhoz kötött, ezt pedig itt tudod megtenni: www.fibo.com/guidedtours.

 

Az eredeti cikk ide kattintva található.

Fordította: Bódi Zsuzsanna (IWI)

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop