TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

 Online Karrier- és Nyílt nap - 2021. március 6.

Online Karrier- és Nyílt nap - 2021. március 6.

Kérdéseid vannak? Itt válaszokat kapsz!

Várunk szeretettel az IWI online Karrier- és Nyílt napján 2021. március 6-án, 9:00-14:30 között!

Az otthonod kényelméből tekintheted meg szakmai képzéseink bemutatkozóját, felteheted kérdéseidet az előadóknak és ahogy az lenni szokott, ismét szuper akciókkal és tombolával várunk. :)

Idén ezen a területen is megújulunk picit: azon túl, hogy bepillantást nyerhetsz abba, hogy az egyes fitnesz szakmai képzések miről is szólnak, olyan beszélgetéseket is hallhatsz, amelyekben részletesen kifejtjük, hogy a mostani helyzetben milyen lehetőségei is vannak egy fitnesz szakembernek, milyen újdonságokat hozott a mögöttünk álló időszak és hogyan tudsz felkészülni a jövőre!

Ezen kívül bemutatjuk, hogy miben is változott a képzési rendszer az OKJ megszűnése után, illetve egy rendkívül izgalmas kerekasztal beszélgetésben szakmai vezetők, fitneszterem-tulajdonosok és edzők cserélnek eszmét arról, hogy szerintük miként alakul a fitnesz szakma jövője!

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Ne maradj le, jelentkezz most: ITT

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop