TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

IWIREPs - Edzőregiszter a szakmai összefogásért!

IWIREPs - Edzőregiszter a szakmai összefogásért!

Elindítottuk! Csatlakozz Te is!

Minden komoly szakmának van érdekképviselete, olyan szakmai közössége, amely a tagok szócsöveként a közös álláspontot képviselve igyekszik prosperáló, kiszámítható körülményeket létrehozni és fenntartani. Az IWIREPs létrehozását részben ez indokolja, valamint az a tény, hogy szeretnénk gondoskodni az évek alatt nálunk végzett fitnesz szakemberek ezreiről, akiknek karrierpályáját támogatni kívánjuk. Természetesen minden sportszakembert szeretettel várunk sorainkban, függetlenül az iskolai végzettségétől, amennyiben egyetért törekvésünkkel és rendelkezik a megfelelő tagsági követelményekkel.

Az IWIREPs egyértelművé teszi a vendégek és a munkáltatók számára, hogy az egyes szakemberek végzettsége megfelel az általuk betöltött munkakörnek. Az IWIREPs tagok a Szakmai-Etikai Kódex szellemében végzik munkájukat, ezáltal is nyíltan felvállalva a professzionális, ügyfélközpontú, a vendég céljainak alárendelt magasszintű edzés megtartását.  

Néhány, a számos IWIREPs tagoknak járó előny közül:

A térképes edzőkereső egy hiteles bemutatkozási felület, amely hatékony álláskeresési és kapcsolatfelvételi lehetőséget kínál számodra. Teljes profillal feltüntetve magad új klientúrát építhetsz ki! Regisztrált fitnesz szakemberként nagyobb bizalomra és elismertségre számíthatsz a kliensek és a munkáltatók részéről is egyaránt.

Az IWIREPs és kiemelt partnereink által publikált fitnesz iparági szakanyagokat, szakmai videókat és e-learning tananyagokat érhetsz el. A folyamatos önképzések, továbbképzések és szakmai tartalmak révén az IWIREPs tagsággal rendelkező edzőink minőségi edzések tartására törekszenek.

Kedvezményesen vehetsz részt szakmai konferenciákon, vagy választhatsz az IWI saját és partner workshopjaiból! Az élethosszig tartó tanulás jegyében tagjaink a szakmai naprakészségét alátámasztó kreditrendszerben gyűjthetnek pontokat 2021. második felétől.

REGISZTRÁLJ ÉS ÉLVEZD TAGKÉNT AZ IWIREPS NYÚJTOTTA ELŐNYÖKET!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps