TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Van értelme a jóga online tananyagnak egyáltalán?

Van értelme a jóga online tananyagnak egyáltalán?

Számunkra is furcsa volt először belegondolni, hogy online oktassunk mozgásformákat, aztán nem csak az IWI, de Ti, a hozzánk járó diákok is valahogy másként kezdtétek látni ezt az oktatási formát.

Ha jól fel van építve az online tanulni való, akkor számtalan pozitív kimenete van: nem kell utazni, időt, energiát, utazási költséget spórolok meg, gyakorolhatok a saját időbeosztásom szerint stb.

De a jóga? Ha még soha nem foglalkoztam vele? Ha még egyszer sem voltam jóga órán? Hogy a csudába kezdhetném el így?

Otthoni környezetben egy rövid órácskára nyugalmat teremtek. Nem vagyok magammal türelmetlen, nem rohanok, megpróbálom letenni a belső nyugtalanságom. Sem az edzőterembe, sem a jóga terembe, szóval sehova nem sietek. Kiterítem a jóga szőnyegemet, leülök egy össze hajtogatott plédre, vagy jóga párnára. Most itt vagyok. Figyelem a légzésem, a környezetem, magam, belül. Szerencsém van, mert kifelé nem akarok semmilyennek látszani. Hát így kezdődik😊.

A többi megy magától. Sorba veszem a tanulni valókat, többször gyakorlom az egyes videó tananyagot, pontosan betartom az utasításokat. Minden alkalom végén megfigyelem, mi történt velem. Csendben vagyok néhány percre. 

A rendszeres napi fél óra jóga rutin már sok-sok pozitív hatással bír. Érzitek ugye?

Sportjóga Alaptanfolyamunkra folyamatos a jelentkezés!

Sportjóga oktató képzésünkről itt tudhatsz meg többet.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop