TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Sportjóga, mint edzés és portfólió bővítési eszköz

Sportjóga, mint edzés és portfólió bővítési eszköz

Több mint 20 éve oktatunk jógát is, mely képzést most kicsit rátok szabtuk, ami azt jelenti, hogy a képzés fókuszában a mozgás van, persze kicsit máshogy. 

Fitnesz (FI és CSFI) Instruktor képzésre sokan beiratkoztok hozzánk, aztán kedvet kaptok, hogy tovább is tanuljatok nálunk, az IWI-nél.

Széles portfóliónk, profi oktatóink, modern tananyagaink erre ösztönzik azokat, akik valóban szeretik megtudni, mit-és hogyan érdemes mozogni.

Most olyan továbbképzést ajánlunk, mely nagy valószínűséggel eddig elkerülte a figyelmeteket. Méghozzá azért, mert van egy sztereotip elképzelésetek a mozgásról, a gyakorlatokról, és abba általában csak a fitnesz mozgásformák férnek bele. Pedig alakot formálni, erőt fejleszteni, hajlékonyságot fokozni, tüdőkapacitást növelni másként is lehet!

Több mint 20 éve oktatunk jógát is, mely képzést most kicsit rátok szabtuk, ami azt jelenti, hogy a képzés fókuszában a mozgás van, persze kicsit máshogy. A „persze kicsit máshogy” azt jelenti, hogy a mozgást más hozzáállással, nagyobb odafigyeléssel, fókuszáltan - ugyanakkor elengedettebben próbáljuk végezni, mint ahogy azt megszoktuk.

A Sportjóga oktató képzés nem arról szól, hogy belekényszerítjük magunkat elképesztően nehéz csavaró pózokba, vagy szétnyírjuk magunkat a hosszan kitartott ászanákkal. Esetleg belekényszerítjük magunkat az „OHM”- ozásba, vagy a végtelennek tűnő meditációba.

Az edző, akinek széles a portfóliója, ma már a jógát is megtanulja, mert észreveszi, hogy rendkívül széles körben fel tudja használni. Különböző életkorú kliensek edzéséhez -gyerekek, idősek, csapatban sportolók, verseny és szabadidő sportolók stb. edzéséhez remek kiegészítés, újfajta irány, más szemléletmód.

Ha már sok éve edzőként dolgozol, és esetleg belefáradtál, új utakat keresel, vagy a fitneszben már túl vagy a neked való továbbképzéseken, és kitekintenél, bátran ajánlom a Sportjóga oktató képzésünket.

Ami nem azt jelenti, hogy neked ezután jóga oktatóként kell tevékenykedned, hanem azt, hogy akár saját edzésedben, akár a hozzád járók edzésében egy meglepően új világ tárul fel, és rájössz, hogy nem is áll tőled távol, sőt, szélesedik a lehetőségeid tárháza!

Ráadásul egy olyan oktatótól tanulhatsz, aki már ezt az utat végig járta: Kriszta 2000-ben szerezte meg a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán az aerobic sportedzői diplomáját, ugyanebben az évben az Eötvös Lóránd Tudományegyetem a Fantázia Gyermek Aerobic oktatói kurzusát. Aerobik órák tartásával, valamint gyerekek mozgásfejlesztésével foglalkozott (és ma is ez a munkája), edzőként tevékenykedett. Kitekintésként, kíváncsiságból 11 évvel később az IWI-nél elvégezte a jóga oktató képzést. Azóta aerobik órái jóga órákká alakultak, jóga táboraiba szívesen jön idős és fiatal, nő és férfi.

Az IWI jóga képzésén pedig tárt karokkal várja azokat, akik szívesen megtanulják tőle azt, hogyan képes az ember akár a munkájába, akár a hétköznapjaiba beépíteni a jógázás szenvedélyét😊!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps